Kuten jo otsikkokin kertoo, täällä ollaan vähän veto pois. Leo on nyt ollut muutaman päivän tukossa samoin Laurelin. K on välttänyt tämän kaiken ainakin toistaiseksi, mutta katsotaan koska se alkaa köhimään ja niiskuttelemaan.

Leo nukkuu päikkäreitä. Meni normaalia aikaisemmin unille. Yleensä vasta tuossa lähempänä kahtatoista köllähtää sänkyynsä, mutta tänään kello oli vasta puoli 11, kun poika jo aloitti tavallisen unikiukuttelunsa ja -ähinänsä. Leo siis pitää sellaista hölmöä murinaa ja ähinää, kun tekee unta :) Välillä on oikeasti pokassa pitelemistä, kun koittaa laitaa lastaan nukkumaan!

Todella.. Eilen olisi mieleni tehnyt makoilla vain kokopäivän sängyssä, mutta jostain syystä se ei oikein luonnistunut.  Tänään ollaan hieman pirteämpiä ja sain vihdoin tuon kauan odottaneen pyykkäyksen aloitettua. Kuinka voikaan olla niin hankalaa aloittaa jotain?

Viikonloppuna haluaisin kovasti aloittaa Leon huoneen remppailun. Pitäisi saada vain tuota tai tätä huonetta hieman tyhjemmäksi. Olisiko joku, joka haluaisi ihan välttämättä ostaa ja viedä meiltä pois yhden kulma-atk-tason ja sen sivupöytäkaverin, yöpöydän (joka mätsää isomman pöydän kanssa),  yhden ikean  sinisen sohvan ja ihan ehjän, mutta meillä ylimääräisen astianpesukoneen? Laurelineilla olisi siis ylimääräisiä tavaroita, joita joku voisi hakea! Haluan sellaisen taikasauvan, jolla saa asiat muutetuksi nukkekodin kokoisiksi ja niin olleen voisi vain säilytellä niitä itsellään, jos joskus vaikka tarvitsisikin jotain. Tosin näitä tavaroita ei enää tarvita, mutta ovat ihan todella tiellä!!! ARGH!

Jostain pitäisi myöskin saada iso nippu rahaa, jolla tilata tuohon meidän eteiseen sellainen mittatilauskaapisto. Miksi ne ovat NIIIIIIN kalliita??? Tästä voi siis kaikki päätellä,että tällä hetkellä säilytämme takkeja, pipoja, hanskoja, kaulaliinoja ja kenkiä jos jonkin moisissa paikoissa. Leon hoitopöytä, joka majailee tällä hetkellä eteisessä on oiva väliaikaisnaulakko.. tai sitten ei!

Alkaa jo hieman rasittaa tämä jatkuva sotkuisuus ja epäjärjestys! En ole iokinä ollut mikään maailman siistein ihminen, mutta asioiden tulisi kaikki olla omilla paikoillaan. tai jos asioilla edes olisi OMA PAIKKA, mutta kun ei.

Muuta jos jotain ärsytystä aiheuttavaa niin aina jotain hyvääkin: Tänään on taas hierontapäivä. Vielä kaksi kertaa jäljellä äidin ja isin joululahjasta :) Hieronnan jälkeen suuntaan ihan yksin ystäväiseni luo juttelemaan ja höpisemään kuulumisia! IHANAA :) :) :) Nyt jos pääsisi vielä suihkuun ja saisi jotain sapuskaa rinnan alle niin päivä on ainakin melkein täydellinen!

hieronta.jpg
[kuva: Lomakylä Marjoniemi]


Ainiin, sain maanantaina ostamani kirjan jo luettua ja nyt on taas sellainen olo, että joku pitäisi saada käsiin ja ahmittua! Voisinkin teille rakkaat lukijani antaa tehtävän (jokainen osallistuu, joohan :)! ):

Ehdota jotain kirjaa, minkä luulet a) kiinnostavan minua ja b) mitä en olisi lukenut!

Olen nimittäin sellaisessa umpikujassa, etten oikein tiedä, mistä pitäisi edes uutta etsiä...