Näin isänpäivän ratoksi olemme taas käyneet tutkimassa asuntoja. Tänä sunnuntaina niitä näyttöjä käytiin tsekkaamassa kolmet kappaleet. Alotetaan Martinlaakson ihmeellisestä maailmasta.

Kello 12 tätä talvista aikaa kurvasimme Martinlaaksoon Mika Häkkisen ja Mika Salon kotikulmille. Siellä oli tarjolla kolmio (tästä linkistä asuntoesittelysivulle). Pidin siinä asuntona kovasti. Keittiö oli iso (mahtui myös meidän iso pöytä), vaatehuone oli tilava, kylpyhuone oli järkevän kokoinen ja laatoitettu, makuuhuoneet ihan fine ja erillinen wc aikas söpö! Lasitettu parveke ja uusitut ikkunat. Mutta... juuri tehty julkisivuremontti oli kustantanut sen verran paljon, että tuota yhtiövelkaa asunnolle oli kertynyt niinkin paljon kuin 31 500€!! Huhhuh... Samoin miinuksen aiheutti se, että talossa ei ollut hissiä ja asunto oli 3. kerroksessa. Niin kuka kantoikaan niitä vaunuja!?!

Välissä käytiin apettamassa, kunnes seuraavaksi kurkattiin mukavaa kolmiota Soukasta. Tämä yksilö oli miellyttävä ainoa vain, että tässäkin oli rappusia kolmanteen kerrokseen eikä hissiä lähimaillakaan. Tuon linkin kuvista sai vähän kökön kuvan, mutta tuo tiilimäinen seinä ei ollut niin paha, kuin kuvista olettaa saattoi. Sauna oli hieman kökkö, kun oli ihan TOSI pieni (lue: sylisauna?).  Mitään muuta tässä ei ollut vikana muuta kuin se, että se vapautuisi vasta maaliskuussa, joten ottaisiko kukaan meitä nurkkiinsa asumaan tavaroiden kanssa reilu kuukaudeksi?

Kolmas näyttö oli neljältä Kivenlahdessa. Asunto oli jo tyhjillään oleva 77,5 m2 kolmio vaatehuoneella, kylpyhuoneella ja parvekkeella varustettuna. Tämä oli oikeesti asuntona hyvä. Keittiö oli kaunis vaikkakin putkikeittiö, mutta tilava - ei siis liian kapea. Keittiön ulkopuolelle sopisi hyvin ruokailuvarustelut eli pöydän saisi siihen. Vaatehuone oli iso, mutta hyllyt laittaisin uusiksi ja hieman järkevämmin (ei iso homma). Makuuhuoneet fine, paitsi, että seinäpinnat uusisin. Olohuone oli valoisa ja iso (seinissä kaameet tapetit ->uusittava). Parveke lasitettu ja kiva. Lattiat oli parkettia paitsi makuuhuoneissa laminaatit. Siistissä kunnossa. Ainoa miinus oli kylpyhuone, jossa (jos joku muistaa Kontulan, siellä samanlaiset) sellaiset kauhumetalliseinät, mutta lattia oli laatoitettu. Hintapyyntö oli 145000€, mutta omistajat haluavat pian eroon, joten ehkä voisi hieman kitistää pois. hmmm... mitä vielä...

Seuraavaksi istahdan sohvalle ja alan selailemaan niitä prujuja, mitä sieltä Kivenlahdesta saimme mukaamme ja hieman tutustumaan kohteeseen tarkemmin myös netin kautta. Siis jos jollain jotain infoa Kivenlahdesta niin tänne vain. Otan mielellään kokemuksia vastaan!

Lisäys klo 19.10: Löysin lisätietoja Kivenlahdesta etsiessäni tällaisen 360 astetta esittelyn kyseisestä asunnosta.