Ihanaa loppuviikoa viettelin Laurelin viime viikolla :)

Meillä oli kaksi päivää Leon kanssa ihan kahden aikaa ja sitten äiti pääsi viikonloppuna viettämään Duussin kanssa ihan tyttöjen aikaa! Ihan parasta :D

Torstaina käytiin muskarin jälkeen hieman ostoksilla ja tällä kertaa KYLLÄ ÄITIÄ NOLOTTI!!! Ajattelin ihan vain pikipäiten käydä kenkäkaupassa mittaamassa Leon jalan, jotta sitten osaa ostaa sille oikean kokoiset kengät. Mutta kuinkas kävikään. Siinä myyjän mittaillessa jalkaa oma ilme olisi ollut kuvaamisen arvoinen, kun myyjä totesi, että hieman on pienet pojan kengät, että ovat noin puoli senttiä liian pienet. Leon varpaat ovat olleet siis ties kuinka kauan ihan mykkyrällä pienissä ensikengissään!! Hävetti ihan vietävästi. Niin paljon, etten kehdannut lähteä kaupasta ilman kenkiä... Mutta nyt Leolla on sopivat kengät käytettäväksi nyt syksyllä, kun ei vielä ole ihan hirmu märkää tai kylmää ja sitten talvella hieman siistempinä kenkinä. Ovat nyt sen kokoiset (tällä hetkellä pohjallinen vielä), että pitäisi vielä hyvällä tuurilla mennä ensi keväällä.
226273.jpg
Dinsko

Matkalta löysimme Leolle myös uudet sukkahousut sekä neuletakin ala H&M. Samalla reissulla tapasimme myös ystävän, jonka kanssa vaihdoimme kuulumisia ja ajatuksia piiiitkästä aikaa. Ihanaa :)

Perjantaina olikin perhekerhopäivä ja oltiin Leon kanssa ihan kunnolla pihalla leikkimässä. Joten päivä meni nopeasti ja rauhallisesti. Ihan peruspäivä. Iltapäivällä Leo ja K sitten pakkasivatkin kamansa autoon ja lähtivät huristelemaan kohti Pertunmaata Kn vanhempien luokse. Laurelin oli ihan yksin kotona!!?

En muista milloin olisin viettänyt yksin yötä kotona, mutta sen voin sanoa, että oli muuten hieman outoa. Yhdeksältä havahduin siihen, että apua apua, miten tuo Leon nukkumaan meno, kunnes tajusin, ettei Leo edes ole kotona! Oli maailman vaikeinta saada unta, kun koko sänky oli omassa käytössä.

Uni kuitenkin tuli ja kello soitti lauantai-aamuna yhdeksältä. Olin tosin herännyt pari minuuttia ennen kellon soittoa. Sitten vain suihkuun, kamat kassiin ja menoksi. Tyypilliseen Laurelin tapaan aikaa varattiin siihen asemalle siirtymiseen ihan liikaa aikaa, joten odottelin sitten 50 minuuttia junaa asemalla :/

Viikonloppu Turussa oli ihan mahtava!! Hyvää ruokaa, ihanaa seuraa, uusi takki, viiniä, siideriä, jammailua ja muuta ihanusta! :D Kiitos, pupu, oli ihan mahtavaa <3

Sunnuntaina äiti sitten kotiutui ja siellä olikin kulta-pojat vastassa. Illan päätteksi vielä Maajussille morsian ja BB ja sitten pehkuihin.

Ihana viikonloppu, ihanat ihmiset, ihana maailma :)