Neuvolasa käyty! Oli taas poika NIIIIN kiltisti :) Siinä on ehkä hieman sellaista "vieraskoreusvikaa"...

Meillä oli uusi neuvolatäti, kun edellinen siirtyi kouluterveydenhoitajaksi. Vanha oli mielettömän mukava, jonka olisin kyllä halunnut pitää, mutta uusi paikkaa tuon vanhan! Eli mukava tätsykkä oli! Ei ollenkaan sellainen lässy, vaikka se meidän Jäpikälle höpöttelikin sellaisella vauvaäänellä. Asiallinen nuorempi nainen (on omia lapsia), joka ei ollut olenkaan sellainen uskon-palavasti-siihen-että... -asenteinen. Toisin sanoen, kun jutskailtiin imetyksestä, oli se sitä mieltä, että äiti imettää lastaan juuri niin kauan kuin se äidistä hyvältä tuntuu. Imetyksen EI kuulu stressata äitiä, koska se taas ei tuo lapselle turvallista oloa. Parempi sitten antaa pullosta ja korviketta. Se ei lasta tapa eikä huononna! Eli ei ollenkaan sellainen tuomitseva ja hyvä niin :)

Mutta pojan kasvuun...

Löimme leikkimielisesti Kn kanssa viikonloppuna vetoa, mitä poika painaa keskiviikkona. Mä  veikkasin, että 4kiloa menee rikki, mutta Kn mielestä max. 3,700g. Kumpi oli lähempänä?

Pojan mitat kolmen viikon jälkeen ovat:
Pituus 54cm (1,5cm/vk)
Paino 4,000g (370g/vk) (hahaa, arvioni osui oikeaan!)

Kaikki heijasteet ja refleksit kunnossa ja iho hyvä. Kovin se täti kehui meidän Jäppistä :) Ja hiukset saivat taas omat ihailunsa!

177762.jpg

Neuvolassa siis hyvin. Mietittiin pitäisikö alkaa kokeilemaan kuplatonia ilmavaivoihin, kun niitä tuntuu aina silloin tällöin vähän olevan. Päätettiin kuitenkin katsoa vielä.  Ja hyvä niin, koska viime yö meni meillä tosi hyvin! Poika söi puoli 12, sitten puoli neljältä ja sitten seitsämältä. Eli pitkät syöttävälit, eikä kitinöitä :) En tiedä mistä se johtui, oliko se siitä, että se nukkui yön meidän välissä vai siitä, että se söi illalla viimeiseksi aivan valtavan annoksen maitoa!? Kuka tietää, mutta toivottavasti ensi yö menisi samaan malliin!