Ensimmäinen kivuus

S ja P kävivät eilen :) Olivat olleet pitkään poissa Ameriikan matkoilla. S kauemmin, P vähän vähemmän aikaa, mutta ikävä oli Laurelinilla hirmuinen ja oli aivan mahtavuutta nähdä ystäviä pitkästä aikaa. Näkivät Leon ensimmäistä kertaa ja toivat maailman hienoimmat tuliaiset: Conversen lenkkarit!

converse.gif

Lenkkarit olivat pienet, mutta vielä niin isot, että odotellaan varmaan ens kesään ennen kuin sopivat. Mutta silloin räjähtää nimittäin tuleekos pojasta rock (nämä isän sanoja), kun on samis converset isin kanssa, farkut ja irokeesifleda!

Toinen kivuus

Tein pitkästä aikaa omenapiirakkapaistosta ja siitä tuli aivan ihanuus :) Oli kiva tarjota ja syödä vaahdotettavan vaniljakastikkeen kanssa!

Kolmas kivuus

Oltiin tänään Leon kanssa suihkuttelemassa ja voih, kun se tykkää! Ensin se hihkui sydämensä kyllyydestä ja sitten kun se oli aikansa siinä sylissä vehtonut, niin se alkoi torkkumaan. Sellainen väsynyt pieni poika siinä sitten kölli sen aikaa, kun Laurelin pesi itsensä. Onnistuu siis näinkin! Ei tarvi enää välttämättä odotella Kta kotiin, jotta pääsee suihkuun, jospa vaikka Leo ei haluakaan nukkua päivällä.

Neljäs kivuus

Tänään oltiin Hannan ja Mirkun kanssa Ikea reissulla. Mitään isoa tai merkittävää ei tarttunut mukaan, mutta oli kiva olla shoppaamassa pitkästä aikaa! Leo oli koko reissun ajan hirmu tyytyväinen. Varsinkin sen shoppailun ajan se riippui kantoliinassa ja nukkui vain. Hyvää seuraa siis, ei kitise kotiin, niin kuin isänsä ;) Ikea reissun jälkeen tulivat vielä kyläilemään. Ja niin myös M piipahti töiden jälkeen. Syöpöttelyä, vauvajutustelua ja muuten vain oleskelua, kivaa!

216965.jpg
Tämä kuva on otettu viime torstaina, kun siivoiltiin kastejuhlaa varten

Viides kivuus

Huomenna on taas Baby Bio -päivä, jee! Mennään katsomaan sellaista komediaelokuvaa A Good Year - Mainio vuosi, jota tähdittää Russell Crowe . Saas nähdä millainen leffa on, kun oikein näyttelijänä tuosta Russellista oikein tiedä... Mutta elokuviin ystäväni Hannan kera :)

Kuudes kivuus

tai tää on oikeastaan ihanuus: Leo kölli äsken tuossa viereisellä hoitopöydällä ja naureskeli, hihkui ja hymyili niin, ettei ikinä! Oih, äidin sydän pakahtuu... ja nyt se sitten nukahti tuohon syliini.

216967.jpg

Ja vielä yksi ja viimeinen kivuus/ihanuus

Katsokaa, kuinka hienosti meidän kultiainen Leo nostaa jo päätään! Äippä on NIIIIIIIN ylpeä :D Kuvassa Leo on seitsämän viikkoa vanha.

216968.jpg