Nyt ollaan Laurelineilla (niin kuin varmaan kyllä joka paikassa) siirrytty vuoteen 2007. Vuoden vaihde meni leppoisasti ystävien seurassa syöden, juoden ja pelaillen. Puolilta yöin käytiin katsastamassa lähiseudun raketit ja poksautetiin myös oma hienouspata. Oli hienompi kuin se, mistä on tuossa edellisessä postauksessa kuva. Sisälle tultuamme jatkoimme syömistä, juomista ja pelaamista. Uusin syömistuttavuus, joka toimi kuin tauti, oli suklaafondue (sulatettua suklaata+kermaa sekä hedelmiä dippaukseen). Oli NIIIIIN hyvää! Tätä täytyy tehdä useammin ;) Kello kolmen aikaan taksi kaarsi pihalle ja nappasi ystävät mukaansa. Mukavaa oli. Toivottavasti otetaan joskun uusiksi, jookos? :)

Tammikuun ensimmäinen päivä menikin sitten hieman puoliteholla johtuen edellisen illan valvomisesta. Onneksi Leo oli aamulla armelias ja nukkui niinkin pitkään kuin puoli kahteentoista. Tosin se meinasi jo seitsämän aikaan hihkua meitä hereille, mutta hyvällä painostuksella saatiin se vielä jatkamaan unia. Klla oli myöskin melkein kapula, joa tosin estettiin Laurelinin hyvävaimoaamiaisella eli mustaherukka-mansikka pirtelöllä ja ruistoasteilla. Yöpaidassa kekkuloitiin koko porukka koko päivän. Mitään järkevää ei tullut tehtyä, paitsi että sain siskon kassin virkattua valmiiksi.

Tänään sisko tulikin sitä sitten hakemaan ja samalla tervehtimään kummipoikaansa :) Oli ollut hieman kostea uusi vuosi siskollakin ja tuntui, että se hieman siitä vielä tänään kärsi... Käytiin kaupassa ja tehtiin niin hyvää nakkikastiketta perunamuusin kera, namnam :)

Kaupasta tein muuten ihanuus löydön. Olen AINA rakastanut Pätkiksiä, mutta aina kironnut niiden pienuutta. Mutta nyt tämä on Laurelinin herkku numero 1 ja todennäköisesti tulevaisuudessa tarttuu hyvinkin/liiankin usein matkaan mukaan kaupasta:

_fazer_patkis_minibites.jpg
Hieman epäselvä kuva, mutta en löytänyt parempaa... Käykää kaupassa karkkihyllyllä katsomassa. Aivan ihania :)

Tänä illalla olikin taas kahden viikon tauon jälkeen vauvauinti, JEE!! Moikattiin pitkästä aikaa Netta-tyttöä vanhempien kera. Nyt me ollaankin ryhmän kokeneimmat. Ei vielä siirrytty Kultakaloihin, mutta muut tutut oli jo vaihtanut edistyksellisempiin. Oltiin ihan fiilareilla koko uinnin: pärskittiin, pulikoitiin ja sukellettiin ja sitten vielä leikittiin palloilla ja sellaisella hienon keltaisella uimarenkaalla. Tehtiin tänään ilman ämpäriä sukellus eli kun aikaisemmin on sukellettu niin että on samaan aikaan kaadettu vettä päälle niin nyt sukellettiin vaan ihan tosta noin vain :) Tosi jännää! Siitä se sukeltajan ura alkaa. Kummisedälle: Saat olla pian ylpeä sukeltajakundista :)

Mutta nyt kone kiinni ja viettämään laatuaikailtaa Kn kanssa, kun Leo tuolla vetelee jo sikeitä!