Päivitetään heti alkuun vatsan kuulumiset:

Pääsin kuin pääsinkin aikaisemmin katsastamaan vatsan tilannetta. Tosin tein sen päivystyksen kautta, joten viettelin tuossa perjantai-aamuna noin 4,5 tuntia sairaalalla. Mutta tulipahan tutkituksi ja saatiinpahan asiaa eteenpäin! Vatsa ultrattiin ja otettiin akikki näyteet verestä alkaen. ARGH! Oli taas ehkä maailman kamalin verikoe... :/ Mutta kysta... tai Franz von Kystanberger, kuten tänä aamuna K sen nimesi, ei ole kasvanut se on edelleenkin noin 18x12 cm ja tilavuus (uusi tieto) noin 1,7 litraa. Kyllä luit oikein: Vatsassani on noin 1,5 litran maitopurkki!

Hoitava lääkäri ei ollut perjantaina paikalla, mutta tämä päivystyslääkäri lupasi maanantaina soittaa, kun saisi tätä hoitavaa lääkäriä konsultoitua. Nyt siis odotan maanantaita ja tiistaita, jolloin minulla on vielä varattu soittoaika tälle hoitavalle lääkärille. Tulevaisuus näyttää sen verran valoisalta, että luulen että tiistaina saan tietää leikkauspaikan - joko Jorvi tai Meilahti - ja mahdollisesti myös leikkausajan, jos leikkaus tehdään Jorvissa. Mitään nyt ei voi muuta tehdä kuin odottaa. Ei ne tuolle vatsalle voi mitään helpotusta antaa paitsi sen leikkauksen ja sitä nyt ei vielä ole näköpiirissä. Eli täällä syödään ja kärsitään, syödään ja kärsitään taas!

Täytyy sanoa, että ärsyttää tällainen odottaminen. Ja minua kun ei todellakaan ole luotu odottamaan.. Tosin ihan ymmärrettävää tällainen, että tutkitaan ensin ja katsotaan sitten. Ei sinne vatsaan voi mennä asenteella "Avataan tuo vatsa ja katsotaan mitä löytyy!". Mutta kun ei jaksais odottaa...

Mitäs muuta meille... Perjantaina soiteltiin myös päiväkodista, mutta arvaa soittiko ne juuri silloin, kun en pystynyt vastaamaan puhelimeen. Ja sitten kun soitin takaisin, ei sieltä kukaan vastannut. Epäilen kuitenkin, että ne olisi tarjoamassa meille päiväkotipaikkaa eli siis sairasloman ajaksi Leo menisi päiväkotiin. Täytyy maanantaina heti aamusta soitella uudestaan ja selvitellä mitä asiaa heillä oikein oli. Tosin ne varmaan soitteli siitä leikkausajasta, että milloin milloin milloin. Eipä ole soittaneet kuin neljä kertaa ja joka kerta olen sanonut, etten tiedä vielä ja että ilmoitan heti, kun saan tietoon.

Viikonloppu on muuten mennyt suht rauhallisesti. Käytiin lauantaina kaupassa. Käveltiin Selloon ostoksille isoon kauppaan ja käveltiin sitten takaisin. Oltiin aika poikki kun päästiin kotiin. Tajuttiin pihassa, että oltiin oltu matkassa reilu kolme tuntia. Leo meni illalla nukkumaan vasta kymmeneltä, muttei herännyt yhtään sen myöhempään kuin ennenkään. Seiskalta jätkä pystyssä ja valmis riehumaan. Itse oli ihan poikki ja K antoikin mun nukkua puoli yhdeksään :) Tänään pitäisi vielä siivoskella viikon pölyt pois jaloista. Aloitellaan nyt kun Leo meni päikkäreille hiljaisella siivouksella ja imuroidaan sitten kun pojan kloppi herää.

Ensi viikolle tuli kiva juttu, kiitos ihanien ystävien :) Saatiin Hannan kanssa liput Musen keikalle. Valitettavasti täytyy sanoa, että Muse on tähän asti ollut hieman vieraampi bändi, mutta tänään ja eilen illalla sitä koko ajan kuunnelleena voin sanoa, että PIDÄN valtavasti! Lemppariksi on tähän mennessä tullut Black Holes And Revelations -levyn Starlight :D




Tämän siivittämänä lähdenpäs täässä järjestelemään kotia ja nauttimaan sitten siivouksen jälkeisestä hetken kestävästä siisteydestä ;)