Tänään on ollut hyvä päivä, vaikka Leo ei ole nukkunut kunnon päikkäreitä lainkaan. Hyvin se tuossa näyttää vielä kuitenkin jaksavan, joten yöstä voikin tulla rauhallinen :) Mutta mikä teki tästä päivästä huipun?

Koska myös eräs henkilö saattaa lukea tätä, en laita mitään paljastuksia, mutta voin koodi kielellä laittaa asian osaisille, että viesti on lähetetty :) Muille kerron tuossa helmikuussa, että mistä tässä oli kysymys! Mutta että aamupäivällä sain tähän juttuun liittyen erään hyvinkin tärkeän asian hoidettua ja nyt on asiat aika reilassa sen suhteen. Jee! Luulin jo, ettei tästä tule mitään!

Tuo oli pienellä jottei se olisi kovin näkyvästi luettavissa ;)

Toinen huippu juttu oli tänään, että näimme taas Hannan ja Iisuksen. Kävimme ihailemassa Pikku Kengurun tapettivalikoimia ja löysinkin sieltä aivan ihastuttavan boordin, jota voisin käyttää Leon huoneen sisustamiseen ensi kesänä!

beigeelain.jpg

Se on siis tällaista, mutta vain vihreän sävyisenä.

Samoin poikkesimme myös Bebesissä, josta tein tämän talven löydön! Mama.licioukselta, joka tosin on äitiysvaatemerkki, löysin niin kivan Kaya 3/4 mountainjacketin, josta en etsinnöistä huolimatta löytänyt kuvaa, mutta kiva maiharitakki oli, joka tosin ei ollut ollenkaan äitiystakki! Hinta oli alkuperäisesti 59,90€, mutta nyt 50% alennuksessa eli vaivaiset kolmekybää eli ei oikeastaan talvitakista mitään, eihän?

Aikamoinen häsmäkkä oli kuitenkin tuolla Kampin kierroksella. saimme ihan urakalla palailla jälkiämme ensin etsiessämme Kirahvia ja sitten vaaleansinistä toppatöppöstä. Ai miksi? No sen vuoksi, että rakas lapseni kylvi omaisuuttaan ympäriinsä niin ettei äitinsä huomannut niiden jäävän matkan varrelle. Onneksi kaikki löytyi. Erityisesti olisi harmittanut, jos erittäin rakkaaksi leluksi muodostunut Kirahvi olisi kadonnut!

7P3327_small.jpg

Sattumia oli niin ihanaisessa metsäsieni-kermakastikepastassa, jonka Hannan kanssa nautimme Ilovefoodissa lounaaksi :)

Huomenna on työhaastattelu ja mua JÄNNITTÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!!!