No eipäs olekaan! :) Leeviä lainailin vain sen vuoksi, että se nyt sattui laulelemaan maanantaista ja sitten sen takia, että sitä on tänään tullut kuunneltua! On muuten ihan huippua musiikkia. Sellasta inhorealistista lyriikkaa sellaisen leppoisen soittelun kanssa. Laurelin tykkää!

Leevistä tulee kyllä aina mieleen lapsuuden kesät Taivassalossa serkun mökillä, jossa me aina saunassa ollessamme laulettiin Leeviä täyttä kurkkua. Muualla me ei taidettu sitä koskaan laulaakaan vaan aina saunassa :) Huippuja muistoja!

Leevi and the Leavings on kyllä yksi omituisimmista bändeistä mitä koskaan on ollut ja Gösta ihan yhtä ihme. Älyttömän monta levyä ne teki, mutta ei yhtään julkista esiintymistä sitten vuoden 1978 jälkeen ja silloinkin ne esiintyi salanimellä!? Huippujuttuja on kyllä ehdottomasti Göstalta joka jouluinen sexfest - kuusijuhla :) samoin kuin radiokuunnelma Koe-eläinpuisto! Näistä kiinnostuneille löytyi hyvä netti sivu, johon joku ystävällinen sielu on kerännyt kaikkea mahdollista gösta-asiaa maan ja taivaan välillä:

leevi.gif