Täytyy kyllä myöntää, etä tämä päivä onkin sitten mennyt ihan harakoille. Nousimme ylös vasta puolen päivän aikoihin. Söimme "aamiaista" vasta kahdentoista jälkeen. Mitään järkevää emme ole tehneet, jos järkeväksi ei lasketa sunnuntai Hesarin lukemista ja Aikahypyn katsomista! Sunnuntai-köllimistä, mutta mikäs sen parempaa :)

213059.jpg

213060.jpg

sunnuntai-köllimistä pissasukissa
(jotka Duussi toi tuliaisina Tukholmanmatkaltaan)

Illalla jännitetään sitten kumpi tippuu Kaarlo vai Sari. Itse toivon Sarin jäävän taloon Kaarlo, kun on niin ärsyttävän lapsellinen ja tuntuu ärjyvän ihan pienistäkin asioista muille! Nyt-liitteen BB tällä viikolla -palstalla oli Kaarlosta osuva kuvaus: "Iso vauva - sekä hellyyttävällä että ärsyttävällä tavalla - jolla on nyt äänestyksessä voitettavanaan isot tissit. Voi pientä. Keskity."

BB:stä vielä sen verran, että viime vuoden tapaan olen jäänyt taas vastoin ennakko-odotuksiani koukkuun tähän realityoopperaan. Tosin en yhtä intohimoisesti kuin vuosi sitten. viime vuonna ehdoton suosikkini oli Tiina kaikkine ihanine näperryksineen, mutta tänä vuonna en ole suosikkia joukosta vielä löytänyt. Inhokkeja sitävastoin joukosta on löytynyt monta:

Kari - en voi sietää sen erittäin perverssejä ja pornoja juttuja. Samoin Turun murre tökkii vaikka itse olenkin sieltä kotoisin. Pantteristringit voisi pysyä useammin kassissa kuin mitä ne on tehnyt tähän asti.

Kaarlo - Rasittava, lapsellinen. tarviiko asiat aina tuoda julki huutamalla. Samoin se tolkuton kiroaminen ärsyttää enkä yhtään ihmettele, että se on Otaniemessä opiskelemassa.

Mira - Minä minä minä... niin kuin Nyt-liitteessä kuvattiin. Se on pitkälti tähän asti ollut koko ajan että kun minua ei huomata ja kun minua ei otetaan joukkoon mukaan. Nyt onneksi ääni kellossa muuttunut hieman eikä enää niin paha.

Noista uusista kasvoista en ole oikein saanut mitään otetta, vaikka olenkin seurannut joka ilta BBn iltalähetystä sekä Subtv:n sivuilta löytyviä BBn uutisia.

Mutta iltaa odotellessa ja sunnuntain köllimistä jatkaen :)