...mutta liinakkoa meillä ei ole millä matkustaa! Mutta ollaan nyt kuitenkin matkustelemassa :) Autolla! Lunta täällä kuitenkin on ja aste pari pakkasta :) ihanaa, nyt saa kaivaa talvivaatteita!!!

reki.jpg

Eilisestä lenkistä ei tullut mitään, kun taivaalta putoili sellaisella vauhdilla noita vesipisaroita, että vain hetkenkin ulkona olo kasteli läpimäräksi! Tosin lähdin kyllä sitten kuitenkin käymään Ninskin luona, ettei ihan tuuletukset olisi menneet hukkaat ;) Oli ihanuutta olla hetki pois kotoa ilman Leoa. Jutella ihan kaikesta muusta kuin vauvoista. Ja samalla olla ihan varma,  että asiat suttaantuu ilman muakin, kunnes tuli puhelinsoitto ja ilmoitus, että ruoka loppui (jätin muutamaksi tunniksi 2 dl!) ja Leo vaatii lisää, joten et viittis tulla. No täytyyhän sitä sitten lähteä, mutta tunnustan: olisin mieluusti istunut kauemmin... (hävettää hieman)

Mutta tästä päivästä: Ollaan lähdössä käymään taas työpaikalla. Sovittiin, kun mulla vielä lounareita jäljellä, että meen joku päivä sinne ja käydään tiimin kanssa yhdessä syömässä. Tänään on nyt se joku päivä. Työystävä tai nykyään ihan muutenkin ystävä (kun en enää ole töissä) tulee ottamaan mut ja Leon kyytiin ja sitten huristellaan ;)

Mutta nyt täytyy lähteä aamupalailemaan, lukemaan lehti (eilen ei meille jaettu, ARGH!) ja laittamaan tuota vaatepuolta päälle sekä pojalle että mulle. Nyt se tosin kitisee niin, että taidan laittaa takas nukkumaan!