Nämä huippuhetket tosi voivat olla hieman kyseenalaisia nimityksiä huippuhetkiksi...

Huippuhetki #1
Leo siis oppi ryömimään! JEE :D Sitä ollaan sitten harjoiteltu koko viikonloppu. Vielä ei ihan ole omatoimista perässä ryömimistä, vaan hieman harkinnanvaraista. Kuten jo tuossa edellisessä mainitsi niin omat lelut ei ole vielä ansainneet tätä Leo osoittamaa kunniaa perässäryömittäviksi asioiksi. Tähän on yltänyt toistaiseksi vain kaukosäädin, imurin johto, iso musta kenkälusikka sekä äidin limpparipullo.




Huippuhetki #2
Euroviisut Suomessa on nyt koettu ja nähty. Kaikkein pahin jäi kokematta eli häpeä. Ts. Ylpeitä ollaan mahtaasta ilmeestä, mikä oltiin saatu luotua Hartwall-arenalle. Aivan uskomattoman hieno lava kaikkine skreeneine ja valosäihkyineen. Pidin kovasti myös väliaikashowsta sekä niistä postikorteista. Ehdoton suosikki oli semifinaaleissa, jossa kolme pientä lasta kuravaatteet päällä kokosi suuren suuren lehtikasan söpösten pikku haravoiden avulla :)

Tänä vuonna Euroviisukatsomo rakennettiin Ystäville. Tosin katsomoa käytettiin myös jääkiekon kisakatsomona. Euroviisuihin valmistauduttiin asian mukaisin eväiden, ennakkokatselmuksien sekä aikataulujen kera. Lapset laitettiin ajoissa pehkuihin ja sitten seuraamaan. Kahvit kiehumaan, napostelut pöytään ja kuoharille poks :) Hauska ilta!

585350.jpg

Hieman yllätyksellinen finaali oli tosin tuon top 10 suhteen... Se, ettei kymmenen kärjessä ollut yhtään Länsi-Euroopan maata oli hieman outoa. Kuten Ruotsin puolellakin on jo ehditty kirjoittelemaan, euroviisuista on tullut vähän turhan ennelta arvattavaa: naapurimaat antaa toisilleen, Itä-Euroopan maat antaa toisilleen ja Venäjälle, Kreikka antaa Cyprokselle ja Cypros Kreikalle eikä missään nimessä Turkille jne. Oma veikkaus kymmenen kärkeen oli seuraavanlainen:

1. Georgia
2. Serbia
3. Ruotsi
4. Moldova
5. Suomi
6. Ranska (tämä täysin oman mieltymyksen mukaan)
7. Turkki
8. Latvia
9. Venäjä
10. Saksa

Oikein tässä meni vain se, että Serbia, Moldova, Turkki ja Venäjä olivat 10 kärjessä, mutta ei omien arvausten paikoilla.

Serbian biisistä kyllä oikeasti pidin. Siinä oli todella vahva tunnelataus. Tuo Marija oli Ylen aamutelkkarissa 8.5 haastattelussa ja sai siinä jo sympatiani. Nöyrällä asenteella oli tullut tekemään parhaansa ja edustamaan ennen kaikkea omaa maataan ei itseään! Serbia kun oli nyt ensikertaa Serbiana edustamassa. Saas nähdä millaiset kisat ensi vuonna. Olisi mahtavaa, jos Serbia pystyisi kisat itse pitämään. Onnitteluni Serbialle :)

serbia_499x219.jpg

Mutta olipahan oudot viisut! Tosin parasta tässä ei niin hyvässä menestyksessä (vaikka Hanna meitä mahtavasti edustikin) oli se, että Ruotsilla meni vielä huonommin ;)

Tässä tosin on ihan paras viisu ever, joten käykääpä katsomassa!

Huippuhetki #3
Tästä päästäänkin hyvin tuohon toiseen jännitysnäytelmään nimeltä jääkiekko! Lauantaina jännitettiin päästäänkö pelaamaan kullasta vai tiputaanko pronssiotteluun ja tänään sitten otettiin loppuottelussa turpaan Kanukeilta! Tuota juuri pelatun ottelun häviötä helpottaa vain se, ettei Ruotsi saanut mitalin mitalia vaan hävisi Venäjälle pronssimatsissa 3-1. Mutta hyvähän tuo hopeakin oli ja kivahan sitä kiekkoa on katsoa, vaikka se hieman hermoja raastaakin :)

Huippuhetki #4
Viikonlopun viimeiseksi huippuhetkeksi voi sanoa tämän sunnuntaipäivän. On se oikeesti mahtavaa olla äiti :D, vaikka tuo lapsemme kovasti huolta meille aiheuttaakin. Ihanan aamupalan toi K mulle sänkyyn. Leo oli väsähtänyt jo aikaisemmin eikä tullut  mukaan onnittelemaan. Äitienpäivälahjan olin saanut jo etukäteen: Stockan lahjakortti ja Weeping Willowsin keikka :)

Sain aamulla nukkua ruhtinaalisesti yhdeksään ja sitten otettiin vielä koko perheen voimin aamupäiväpäikkärit kahteentoista! Iltapäivällä lähdettiin kävelylle Lähderannan jätskikioskille syömään kesän ensimmäiset tötteröjätskit :) Vaikka ei nyt kovinkaan erilaiselta tunnu, niin on ollut ihana päivä. Ei ole stressannut yhtään!

Tässä äidin kultapojasta vielä uusimpia otoksia:

585446.jpg

585448.jpg

585449.jpg


Loppuun laitan viikonlopun huolen aiheuttajan:

Päästiin lauantaina taas käymään jorvissa, jossa otettiin näytteitä ja tutkittiin... Maanantaina tulee tuloksia ja keskiviikkoon asti seuraillaan kuinka omituiset näppylät joka paikassa ja paiseet päänahassa kehittyy. Taas siis uusi vitsaus muiden joukkoon :/ Huomenna käyn tuolla Isännöitsijätoimistossa ja soitan hallitukselle ja kyselen vähän noiden kosteusmittausten perään. Saadaan ainakin sitten selvitettyä johtuuko tämä sairastelu tästä asunnosta vai ei. Kaikki sairastelu kun alkoi vasta muuton jälkeen...

Huomenna onkin Leon ensimmäinen kevätjuhla! Mutta siitä sitten huomenna lisää :)