Niin, että sitä kuuluu. 

Eilen tuli siskonen intoa piukassa, kun oli päässyt haastattelemaan oman alansa gurua opinnäytetyöhönsä ja saanut vielä kirjan omistuskirjoituksineen. Siisti juttu :) ja kiva oli kun tuli! olihan se väsynyt, kun oli joutunut aamulla nousee ennen kuutta (ollaan koko sakki aamu-uni-ihmisiä)! Tilattiin ruuaksi pizzat. Niin ihanaa! En ollutkaan aikoihin syönyt tuota herkkua. Tämän kertainen pizza valinta oli niin oivallinen, että sitä voisi tilata uusiksikin joskus: kinkku, parsa, katkarapu, henkkusieni, valkosipuli, tuplajuusto.

K tuli täistä ja jossain vaiheessa lähdettiin ostoksille. Ruokakaupassa piti käydä, Siskonen halusi uuden paidan (lauantaiseen baari-iltaan) & vyön ja Kn piti saada uudet kengät. N, kultaseni ostikin sitten kahdet! Toiset sellaiset ruskeet skeittikengän näköiset, ihan okt, lähinnä työkäyttöön, mutta sitten oli ne toiset... Ne olivat tällaiset niin hienot Vansit, joita se on kauan suunnitellut ostavansa ja nyt se sitten toteutui:
3ECB58A7.jpg
Mustat pääkallokuvioiset Vansit. Täytyy varmaanitsekin käydä keväämmällä ostamassa tuollaiset, tosin erillaisella kuosilla. Alkaa nimittäin nuo Adidaksen superstarit hieman taas olemaan kulahtaneet, mutta onhan ne ollut mulla jo melkein kaksi vuotta!

***

On se muuten jännä, kuinka ihminen voi olla tyhmä! Ai kuka? No MINÄ!!! Piti sitten lukea ja valvoa eilen illalla tai no yöllä kolmeen vaikka tiesi, etten saa nukkua kauempaa kuin ehkä yhdeksään. Mutta kun ei voinut jättää kirjaa kesken...

Lainasin ystävältä, jonka luona olin tossa keskiviikkona sen hieronnan jälkeen, joka oli muuten ihanuutta. Seuraavan kerran helmikuussa muuton jälkeen. Mutta nyt jätin lauseen kesken... Eli lainasin ystävältä pari sellaista helppolukuista hömppäpokkaria: tämän ja sen jatko-osan tämän. No sen tietää, kun tuollaista alkaa lukemaan niin loppuun se pitää kerralla ahmia. Luin viime kesänä Leoa odottaessani varmaan 50 erilaista hömppäromaania ja muuta kirjaa, kun en koskaan osannut jättää kirjaa kesken sen aloitettuani.

Tänään ollaankin sitten oltu ihan tosi väsyjä. Leo heräsi siis kahdeksalta eikä enää nukkunut sen jälkeen. Siskosen herätin seurakseni aamupalalle yhdeksältä. Siskosen kaveri tuli hyppytunnillaan käymään ja tervehtimään Leoa. Ruuaksi teimme herkkumakaronilaatikkoa, johon tungin paljon juustoa sekä raasteena että tuorejuuston muodossa. Sitten kello olikin jo kolme ja siskonen lähti. Nyt odotellaan Kta kotiin tulevaksi.

Tänään vielä tehtävää:
- pakkaa askartelutarvikkeet (loput - yksi laatikko ei riittänyt)
- Siivoa - huomenna tulee vierahia (ehkä tavataan ystävämme uusi tyttönen ;) JEE!)
- Keksi jotain leivottavaa! Ehdotuksia otetaan vastaan...

Nyt menen herkuttelemaan Enkelisuklailla, joita sisko toi tuliaisiksi :) Slurps!

85_ENKELISUKLAAPATUKKA228-G.jpg