Tai no viikonloppu mulla on ollut koko viikon. Ainoa ero tähän päivää eilisestä on, että nyt K on kotona.

  :)

Eilen ostamamme DVD ja DC-levy ovat tänään olleet kuuntelu/katselu listalla ja ihan huippua matskua sitä tuli ostettua. Eli ei kaduta!


Kotiteollisuuden DVDllä olikin enemmän kaikkea  kuin osasin  edes toivoa!  Huippuja muuten  bändin musavideot. Suosikkini ehdottomasti on kyllä biisi Rakastaa / ei rakasta -video, josta oli myös näin tehtiin video viedopätkä! Toinen melkein yhtä hyvä on myös Vieraan sanomaa -biisin video! Karua, suomalaista, realistista, osin jopa ällöttävää.

dvd-b.jpg


Katsomme pimeyttä silmiin

unta joka ei jää

elämään kuin hetken vain

katsomme pimeyttä silmiin

unta jota ei nää

kuin pienen hetken vain

Se mitä sanot on kuin vieraan sanomaa
mut sano vaan
se tuhanteen kertaan

Se mitä sanon on kuin vieraan sanomaa

mut sanon vaan

ja vielä sen kertaan.


Sitten se Sadetanssin Voitolla -levy.. Olin jo pitkään harkinnut sen ostoa, mutta jostain syystä se vain jäi ja jäi. Nyt oli sen hinta pudonnut 14 euoroon Anttilan toptenissä, joten ei ollut enää mitään syytä miksei sitä voisi kantaa tällä kertaa kotiin asti. Ja hyvä kun kannoin :)

voitolla_splash.jpg

"sinä katselit taivasta hetken

ja sanoit ettei ne kaipaa meitä
tähän olis ihanaa nukahtaa
minä sormella kirjoitin selkääsi lauseen
ja toivoin että sen korvaani kuiskaat
ja hetkessä muun voin unohtaa
kuka tätä rantaa keinuttaa"

Herkkää, tarttuvaa, kuunneltavaa, mukavaa, piristävää, laulettavaa, mukaansa tempaavaa... no enpä osaa sanoa mitään sen korkeakultturisempaa kuin, että Laurelin tykkää :)

Oltiin tänään myös äippää ja siskoa vastassa lentoasemalla, kun ne tuli ex tempore -matkalta Rhodokselta. Oli ollut hyvä trippi ja lämpimät ilmat :) K sai tuliaisiksi Ouzo -pullon, Tyyppi uuden söpösen neulepaidan ja Laurelin namia sekä kreikkalaisen salaatin mausteen, maiskis maiskis :)

Ruokakaupassa käytiin Jumbossa. Ihan uusi tuttavuus Laurelille, muttei Klle. Kn työpaikka kun on siinä ihan hollilla. Ostettiin ihan perusjuttuja, mutta sitten sieltä sai ihan huippuherkkua:
Täyttyjä patonkeja hintaan 2,70€!
Törkeen isoja (ainakin 25cm) ja aivan huippu täytteillä. Mulla meni noin... monta aikaa valita siitä valikoimasta se omani, joka sitten loppuen lopuksi oli tulinen broilertäyte, jossa chilimajoneesia, kasviksia ja sitä kana-asiaa! Aivan huippuja! Ja jos se ei vielä tullut selväksi niin oli mielettömän huippuja ;)