Hips hei ja JEE!! Elikkäs tänään on niinkin juhlallinen päivä kuin se, että tänään tuli täyteen tasan 38 raskausviikkoa, huisia! Enää siis maksimissaan 4, kuvitelkaa NELJÄ viikkoa odotusaikaa tämän masun kanssa. Tyyppi on siis jo tuloillaan :D

 preg.png

Mutta eilen oli kyllä ihan huippupäivä. Mulla oli pitkästä aikaa voimia tehdä ja mennä ja touhuta. Aamulla tietty hieman jumitettiin, mutta kun se uusi sänky on oikeesti tehty vain sellaiseen "ei nousta ylös vaan köllötellään vielä vähän aikaa".

Päivän ensimmäinen kohokohta oli kuitenkin se, kun lähdettiin sunnuntaiajelulle, jonka piti ensin olla sunnuntaikävely. Mutta kun nää lähimaastot on jo niin moneen kertaan kävelty, niin haluttiin pientä vaihtelua. Pikku puntomme nokka käännettiin tällä kertaa kohti Etelä-Espoota ja rannikkoa. jonkin aikaa siinä köröteltyämme  näkyi tienviitta Suvisaaristo, joka kuullosti niin kesäiseltä asialta, ettei sitä voitu jättää tarkistamatta! Ja ihanan kesä se olikin :) Jos mut olisi vain tiputettu sinne keskelle ja kysytty, missä olet, vastaus olisi ollut aika varmasti, että Nauvo tai muu vastaava! Matkalla pysähdyttiin pieneen kesäkauppaan ostamaan jädet ja tehtiin pieni käpyttely venelaiturilla, aikas ihanaa!

Toinen päivän juttu oli, kun me innostuttiin hieman maalailemaan sormiväreillä. Tätä oltiin jo joskus mietitty, mutta jostain syystä aina jätetty toteuttamatta. Mutta nyt tässä näette sunnuntaipäivän taidehetken tuloksen:

208875525_e5e17b84c2.jpg

Kuvaa on hieman muokattu eli peitetty mustalla kohtia, jotka eivät niin kovin imartelevia muuten olisi... *punastelee*

Viimeinen päivän kivoista tekemisistä oli, kun vielä seitsämän aikaan päätettiin lähteä ottamaan kierros minigolfia tällä kertaa Espoon Keskukseen Kirkkojärvelle. Rata oli hyvässä kunnossa ainoa miinus tietty oli, että samaan aikaan kentällä sukkuloi noin 20 ulkomaalaista teiniä, joiden äänen käyttö sekä sättääminen puistatti aika ajoin hieman päätä... puistpuist. Pelit sujui sunnuntai-illan ratoksi loistavasti. Sain kesän parhaat tulokset. Samoin Klle tuli huipputulos :)

Omat pisteet: 63
Kn pisteet: 57 (eikä yhtään 8p. rataa!)

Tänään on taas vuorossa neuvolakäynti, kyllä taas! Käydään taas tarksituttamassa onko kaikki ok. Illalla, kun K tulee töistä, voisi räpytellen kysyä, lähtisikö se kanssani kangaskauppaan katsomaan hieman peittokangasta korisänkyyn ja muutamaa pussilakanaa samaiseen peittoon.. Sitten voisimme ihan samalla poiketa Lastentarvikkeessa hakemassa pehmusteen hoitopöytään... Onko tämä toiveajattelua, saa nähdä ;)