Aamu valkeni harmaana ja sateisena, kun Laurelin ja Leo nousivat aamun hiljaisuudessa ylös valmistelemaan isälle yllätystä. K nukkui levollisena eikä huomannut mitään, kun hipsimme keittiöön koristelemaan kakun ja keittämään latet. Leo hihkui lattialla uuden lelunsa kanssa, konka isä edellisenä päivänä osti Sokoksen alennuksista. Saatiin muuten ihan liiat alennukset, jotka huomattiin vasta kotosalla, mutta ei haittaa ainakaan meitä :)

H9450_b_1.jpg
Tällainen matonenkin meillä on. Tämä löytyi Citymarketista pienellä halvennuksella, jee!
Siitä tuli heti uusi Mato Markkanen, kun edellinen (lue Leo) sai ihan uuden nimen.

Mutta mennään takaisin tähän sunnuntai-aamuun: Kaiken tultua valmiiksi hipsimme uudestaan makuuhuoneeseen herättelemään ihan paketin kanssa, joka me oltiin torstaina käyty ostamassa yhdessä Hannan ja Iisuksen kanssa. Oli muuten mukava päivä kahvitellessa ja syödessä. Käytiin Sanomatalon Wayne's coffeessa  jolle antaisin kyllä melkeimpä 5 tähteä lapsiystävällisyydestään.

Viisi_tahtea.jpg

Tosin oli sitten Amarillossa, jossa olimme safkalla. Muuten kaikki oli ok. Saatiin toiset kahvitkin, kun ekat oli ihan myrkkyä (niin tosin oli toisetkin...), mutta missään ei ollut paikkaa, missä vaihtaa lapsi puhtaisiin. WC oli (tietenkin), mutta siellä ei oikein tasoa, mihin laskea. Imettämisestä ei kukaan uikuttanut, mutta se oli vähän inhaa, että lounasaikaan piti käydä tilaamassa baaritiskiltä, joka on tupakoivien puolella. Vie siihen nyt sitten lapsesi!
Amarillolle 3 pientä tähteä: t3.gif

No, mutta palataanpa taas tähän hetkeen ja sunnuntai-aamuun: Onnitteltuamme käytiin vielä hakemassa kakku ja aamupalat. Ensimmäisenä tuore isä avasi pakettinsa ja kappas kuinka ollakaan ihan toivomuksesta löytyi papereiden uumenista uusi Pahkasika sekä helisevä pehmokirja yhteisiin lukemisiin. Lahjan avaamisen jälkeen nautiskeltiin Laurelinin keittämästä latesta ja aamiaisesta kakun kera.

257638.jpg

Mutta mitäs jatkossa... Tänään on tiedossa 3 asuntonäyttöä. Niistä kirjoittelen illemmalla, kun K lähtee Nixonin kanssa jollekin keikalle Jäähalliin.

257639.jpg

Oikein mukavaa isänpäivää kaikille isille toivottelee Laurelin!
(erityisesti omalle)