Tämä päivä hurahti sitten siinä! Vielä Näkijä Neloselta ja sitten voikin jo hautautua peiton alle, jospa saisi ensi yönä nukutuksi.. On ollut vähän katkonaisia öitä viime aikoina, mutta sitä tämä viime hetken raskailu teettää!

Päivällisen tietokoneelle jumittelun jälkeen sain raahattua itseni Citymarkettiin kauppaan, mutta siihen se sitten se reissu jäi! Jakoin kyllä hyvällä vauhdilla kävellä kauppaan ja hoitaa ostokset, mutta sitten tuli hyytymä. Ei vain enää kyennyt. Jaffaa jääkaappikylmänä nautittuani (on muuten huomhuom ehdoton lemppari limpska!) totesin, etten kyllä lähde raahautumaan kävellen yhtään ainutta kilometrin mäkeä ylös vaan odottelen suosiolla Kn töistä pääsyä ja kyyditystä meidän omalla pikku Puntolla kotiovelle.

O-g-Jaffa-2-15.jpg

Jos en siis ole vielä kertonut, perheeseemme kuuluu ainakin toistaiseksi vielä turkoosin värinen pieni -96 mallinen Fiat Punto. Palvellut uskollisesti perhettämme, erityisesti minua, reilu vuoden ja melkein 40 tuhannen kilometrin verran.

Odotellessani kultiaista mukaani tarttui melkein kuin vahingossa muutama suloinen vauvan vaate Lindexistä ja Klle muutama uusi t-paita vanhojen kulahtaneiden tilalle. Salaisesti voin kertoa, että nytpä mulla on taas hyvä syy hieman karsia vanhoja ei niin hyviä paitoja pois. Mutta ihan hyshys,  koska K ei oikeasti tykkää siitä, että rankkaan sen vaatteita... mutta kun se ei itse sitä tee vaan kaivaa aina ne kaikkien kauheimmat niin minkäs muuta vaimo voi tehdä kuin karsia!?

Illalla leivoin sitten ihan suunnitelmien mukaan maailman parasta kakkua: Britatorttua ihan tuoreiden vadelmien kera, jotka maksoivat kyllä AIVAN liikaa! Voisivatko vadelmien hinnat hieman tippua, jotta Laurelin voisi saada muutaman rasian pakkaseen talven herkutteluihin!?!

vadelma.jpg

Tänään aloitin myös sairaalakassin pakkausta. Tosin voin olla neljä viikkoa etuajassa tämän pakkauksen kanssa, mutta toisaalta lähtö voi tulla vaikka ensi yönä, koska nyt Tyyppi on virallisesti täysiaikainen eli 37 viikkoa vanha :) Muutamia asioita täytyy käydä pakkausta varten vielä ostoskelemassa, kuten Klle hammasharja ja hammastahnaa, nenäliinoja ja muutama muu pieni asia, kuten paljon pillimehuja :D Ne ovat kuulemma parhaita ja helpoimpia juoda.

Ihmeellistä kuinka voin olla voitolla
vielä en sitä ymmärrä...
-Sadetanssi-

Voiton puolella siis ollaan, tarkoittaen tätä odotusta! Tuntuu, ettei joulusta ole kuin pieni hetki, vaikka aika ajoin on ollut mielettömiä epätoivon hetkiä, jolloin on luullut, ettei tämä raskaus lopu koskaan. Enää siis 3 viikkoa ja 21 päivää laskettuun aikaan, mutta toivotaan, että Tyyppi tajuaisi tulla täältä aikaisemmin pihalle...!

Mutta nyt kello on Näkijä paljon joten heippistä!