... koska DJ Bobo on valittu edustamaan kappaleella Vampires are alive!!!

Joo niin vissiin ;)

Euroviisut siis lähenee ja Laurelin kera Kn teki ensimmäisen katsauksen euroviisuehdokkaisiin. Tällä YouTuben selailulla nostan nyt omia suosikkeja sekä muutamia floppeja, joista yksi (ehkä kaatuu flopin puolelle) jo tuli mainittua.
 
Ensimmäisellä
sijalla *(siis hyvistä) on Belgian KMG's Love Power. Mahtavaa  70-luvun funkya :) Laurelin jammaili ekan kerran, kun kuulin, Leon kanssa ja kertosäe mukavasti mukana laulettava. Laurelin tykkää!!!

Toiselle sijalle yltää kyllä meidän oma ehdokkaamme Hanna biisillään Leave me alone. Pidän tahtilajista ja Hannan äänestä. Biisi erottuu kyllä tämän vuoden tarjonnasta edukseen.

Kolmas oikeasti ihan hyvä on Irlannin edustaja, vaikka se  on taas tuollaista tinapilliin puhaltelua (Kn sanojen mukaan ne vois tunkea tinapillinsä *sensored*). Kaunis ääni naisella ja Laurelin kyllä tykkää tästä :)

Neljännelle sijalle laitan Venäjän Serebron biisillään Song number One. Venäjältä on alkanut tulemaan ihan kohtuullisia ehdokkaita sen jälkeen kun ne osas jättää sen balalaikan kotiin. Ihan hyvää matskua.

Laitetaan vielä muutama mielestäni täysi floppi, joista ensimmäinen on Tanskan transvestiittiehdokas DQ biisillään Draama Queen. Eikös tämä olla jo nähty ja tällä tyylillä myöskin voitettu vuonna 1998. Täällä ei pidetä.

Toinen aikas floppaus on Puolan ehdokas Jetset - Time to party.  En tiedä... huonoa tämän tyylisuunnan edustusta. Kaameeta paskaa saanen sanoa.

Ukrainan ehdokkaasta en osaa sanoa mitä mieltä mä oikeasti olen. Jotain tää on, mutta mitä, sen saa jokainen itse sanoa! Laulajasta ei tiedä kumpi on mies vai nainen. Ainakin aurinkolasit on siistit ;)

Viimeiseksi laitan taas niin totaaliflopin eli Brittien ehdokkaan Scooch - Flying the Flag. Jos ei tämä ole äänien kalastelubiisi niin sitten ei mikään. Esittelyvideossa lentelee Finnairin kone ja biisissä luotellaan vuorotellen Euroopan pääkaupunkeja. Hirveetä europoppia. ovisiko joku ampua noi alas!!! Tuskin saavat kovinkaan paljoa enempää pisteitä kuin viime vuonna, jolloin Iso-Britannia oli 19. 25 pisteellään.

Mutta tällä aloitettiin Euroviisujen odottelu. Lippuja ei ole enkä kyllä olisi halunnutkaan. Kotisohvalla on tänäkin vuonna Euroviisuvalvojaiset omine eväineen :D Niitä odotellessa...

logo_2007.jpg