Tulipas vietettyä kivaa viikonloppua!

Aloitetaan nyt toki torstaista, jolloin aloitimme Hanna Kristiinan ja meidän uusien verhojen ompelu -session. Meidän verhoja ei saatu ommeltua, mutta torstain ja perjantain aikana kuitenkin näin paljon: Hannalle ommeltiin keittiön ja olohuoneen toiset verhot kokonaan (toisista saatiin sivuhipsuttimet leikattua) ja meille makuuhuoneen verhot leikattua sekä kaikkien sisustustyynyjen uudet pääliset myös leikattua. Huomenna maanantaina jos ompelisi (tai vaikka tänään) nämä loppuun.

Perjantaina käväisin myös vanhalla työpaikalla ja rekrytoin meille lapsenvahdin, joka tuleekin huomenna maanantaina tutustumaan Leoon paremmin. Jos hyvin siis käy, pääsemme Sport academyn avajaisiin :)

Lauantai-aamulla herätys kello soi kuudelta. Tosin rakas lapsemme ilmoitti jo kello viisi ettei nukuta enää yhtään! Toivottavasti ei tuu tavaksi... Mihin meillä sitten oli matka? Klla oli ystävän polttarit Turun päässä ja me lähdettiin Leon kanssa tervehtimään ystäviä ja Leon isovanhempia. Puntsikka käynnisti moottorinsa pihaltamme klo 7.10, josta ihan ensin kävimme nappaamassa Nixonin kyytiimme (joka siis myös osallistui kyseisiin viimeinen ilta ei-naimisissa -juhliin.

Turkuun päästyämme jätettiin Leon kanssa isot pojat Kupittalle ja lähdettiin ensin vanhan ystävän ja hänen tyttärensä luo vierailulle. Oli ihanusta nähdä pitkästä aikaa heitä. juteltiin pitkät pätkät ja paranneltiin tietty maailmaa ihan olan takaa kahvikupposten ja isojen munkkirinkilöiden kanssa, nam :)

ImageDownloadServlet?oid=551

Ystävän luota huristettiin mummilaan (siis Laurelinin) eli Leon isomummin luo, jossa tapasimme myös kummitukset sekä isoenon vaimoineen :) Ihanan aurinkoinen ilma houkutti meidät ihan pihalle istumaan eikä tarvinnut edes laittaa takkia päälle. Niin lämmintä niin lämmintä! Ihailtiin Leon kanssa traktorin kovaa putputusta sekä ihmeellistä pörriäistä, joka tuli tervehtimään. Voi kesällä olla pojalla suu ihan öönä kun pääsee mökin rantaan tutkimaan, mitä kaikkea nurmikko kätkee sisäänsä ;)

Kellon lyödessä puoli kolme käynnistyi taas Fiiumme, jotta voisimme suunnata seuraavan ystävän, Duussiduussisein luo :) Purkauduttiin autosta ja suunnattiin vaunujen kanssa keskustaan Turun pään kantaravintolaan Ricoon, joka ei taaskaan pettänyt ruuillaan :D! Ihanuus Maalaissalaatti (broileria, vuohanjuustoa, lohkoperunoita, pekonia, munaa, kahta eri kastiketta...) oli niin hyvä eikä patongin kanssa tarjottava tuorejuusto pettänyt taaskaan. Ollaan muuten Kn kanssa oltu täällä niillä virallisilla ensimmäisillä treffeillä (eli ensimmäisillä heti festarien jälkeen)! Oli ihanusta vaihtaa ajatuksia ja kuulumisia ja näinpä yllätyksenä vanhan lukiokaverinkin, jolla oli vatsa positiivisella tavalla pyöristynyt ;)

Päivän suurimman yllätyksen kuitenkin tarjosi meille taas Leo, tietenkin! Ruokailu sujui hyvin: Leolla oli oma sose ja meiltä ylijääneitä patongin palasia. Yllätys koettiin sitten kun nostin rakkaani syöttötuolista: Koko lapsen pieni selkä oli aivan KAKASSA! Kyllä, Leon vaippa (olikos kertakäyttö, arhg!) oli fuskannut selän puolelta niin, että kaikki kakka oli pusertunut selkään. Ei auttanut muuta kuin maksaa lasku ja suunnata nokka kohti viereistä Hennesiä ostamaan uudet vaatteet, kun eihän Laurelinilla tietenkään ollut mukana puhtaita vaatteita!

Muista jatkossa kuljettaa aina vaihtovaatteita mukana!

Löydettinkin sitten suht edukkaasti uudet farkut, äijäsukkikset ja ihanus kesäraitasinivalkoinen t-paitabody. Ja ei kun peppupesulle. Testattiin H&M:n lastenhoitohuone ja voin sanoa, että ehkä yksi parhaimmista ilmaisista huoneista EVER! Ihanan värinen (keltaista ja raikasta vihreetä), wc, lavuaari, roskis, nojatuoli, jakkaroita ja ennen kaikkea TILAA :) Mutta palatakseni vielä Leoon voi kertoa, että sotku oli melkoinen :) Duussi hieman ihmettelikin sitä kakan määrää mitä tällaisesta pienestä herrasta voi tulla!

Puhtaissa vaatteissa olikin kiva jatkaa matkaa Aurajoen rantaan tutkailemaan ihmisiä ja nauttimaan lämmöstä ja auringosta. Ennen kuin tiemme erosivat kävimme jonottomassa Siwassa (vaipat oli ihan finaalissa) ja R-kioskilla raaputtamassa ihan urakalla arpoja. Palautin vanhan voitto-Casinon ja vedin yhteensä viisi uutta voittoarpaa peräjälkeen. Harmi, etten lotonnut. Oli nimittäin niin hyvä tuuri päällä ;) Nyt odottaa kaksi voittoarpaa (toisessa 4,5€ ja toisessa 6€) lunastamistaan :)

Mummilassa eli lapsuudenkodissamme oltiin Leon kanssa vasta seitsemän aikaan. Mummi ja pappa olikin jo odottaneet, että koska näkevät niin ihanaa lapsenlastaan. Olikin mukava viettää rauhallinen ilta, kun muut huolehtivat lapsesta ja voi sitä aamua, kun sain nukkua kymmeneen. Voitteko kuvitella sitä onnea ja autuutta, ku voi nousta ihan omia aikojaan ja juoda aamukahvinsa rauhassa ilman, että tarvii miettiä miten Leo-poika viihtyy ja onko sillä nyt kaikki hyvin. Näitä lisää, kiitos :)

Yhden aikaan startattiin Leon kanssa matkaan. Ensin piti käydä hakemassa vähän kapulaiset K, Nixon sekä Hepstew-ystävä, jonka jälkeen sitten käytiin täyttämässä vatsat hyvyys-pizzalla. Seuraamme liittyi myös ystävämme "Kimppi". Kiitos seurasta ja pizzasta, hyvää oli :)

Mutta nyt siis kotona. K ja Leo makoilevat olohuoneen lattialla katselemassa Tanssii tähtien kanssa ja minä naputtelen täällä makuuhuoneessa. Huomenna olisi tarkoitus hieman siivoilla ja pestä pyykkiä ennen kuin lastenvahtikokelas tulee kyläilemään. Toivon kovasti, että asiat menisi niin, ettei tarvitsisi etsiä toista. Tosin epäilen vahtvasti, että rekrytoimamme ehdokas suoriutuu Leon hoitamisesta kunnialla :) Huomenna voisi ripustella myös hieman verhoja ikkunaan sekä niitä tyynyjä päällystellä.

Ai niin! Nyt on eteisenkaappi tilattu. Arvioitu saapumisaika on viikolla 20. Siitä tulee hyvin tämän näköinen paitsi, että kaapistossa on vain kaksi ovea (130 cm leveä) ja se tulee olemaan ihan katosta lattiaan.

111_2.jpg
[Kuva: Inaria]

Kallishan se oli, mutta en halunnut mitään kompromissi ratkaisua, vaan sellaisen mistä oikeasti pidän ja mikä näyttää hyvältä! Kohta (eli noin viiden viikon päästä) teen sellaisen kuvakavalkadin meidän uudesta kodista ettei ole ikinä nähty :) Sitä odotellessa...

Lämmintä alkavaa kevättä rakkaille lukijoilleni :)