Olen löytänyt uusia herkkuja. Osa ei ole varsinaisesti ole uusia juttuja, vaan sellaisia, mitä olen uudelleen löytänyt.

Ensimmäinen niistä on kuuma kaakao. Oltiin Y-ystävän ja hänen pienen pojan kanssa tänään pitkällä pakkasvaunulenkillä  ja kun tultiin sisätiloihin keitin meille molemmille mammoille puolen litran kuumat kaakaot :D Vähänkö oli herkkua Mariannepalluroiden kanssa! Laurelin suosittelee pakkaspäivien juotavaksi ;) Oli muuten ihan ässää käpytellä pienessä pakkasessa mukavan juttuseuran kanssa ja jatkaa jutustelua sisätiloissa, kiitos Y :)

4994-kanelikaakao.jpg

Toinen ihanuus tällä hetkellä ensi tuntumalta vähän outo, mutta herkkua, slurps :P Laurelinin janojuomana toimii ihka oma sekoitus FunLight vadelmamehu-kivennäisvesijouminki, joka maistuu siis ihan vadelmalimulta, mutta siinä ei ole lihottavia ominaisuuksia. Kätevää, jos tekee ihan hirmuisesti mieli limpparia :)

Kolmas ihanuus ei liitykkään ruokaan vaan kotiin! Meille on näytetty jo kahdesta pankista vihreää valoa, että lainahakemus hyväksytään haluamallamme summalle, jos sitä haemme :D Jee, Laurelin voi alkaa ihan oikeasti aktsomaan ihka omaa kotia! Tätä ollaan odotettu 8) Nyt sitten vain Oikotielle ja Etuoveen katsastelemaan ja tietenkin joka sunnuntai-aamu neljältä selailemaan asuntotarjontaa Helsingin Sanomista (joo niin vissiin...)! Tästä tiedottelen jatkossa lisää ihan omassa kategoriassa ;)