No onpas taas vierähtänyt aikaa, kun on tänne mitään raapustellut. Toisaalta ei ihan hirveesti ole ehtinyt tapahtumaan. Neuvolassa käyty kahteen kertaan ja tänään vuorossa äitipolilla lääkärintarkistus. Saa nähdä, mitä kaikkea ne tekee ja toivotaan, että mitä ne sitten tekeekin, olisi kaikki asiat, mitä saadaan selville vain hyvään suuntaan tarkoittaen tällä kohti Tyypin syntymää.

Eilen jutskasin neuvolassa yhden äidin kanssa, jolla oli 4kk tapaus. Tää äiti kertoi, että vaikka se synnytys oli kivulias, epiduraali oli taivas eikä se kipu sitten loppuen lopuksi niin elämää suurempi ollut, että pahempaa se odottaminen oli, häh!? Niin eli jos tää on ihan kamalaa, ei synnytys voi olla enää kamalempaa! Lohduttava ajatus, koska esim. tää viikko on ollut jo ihan siedettävä!

No maanantaina kävin siellä neuvolassa enkä tainnut ihan hirveesti mitään muuta tehdä...kai? Mutta illalla käytiin taas Kn kansa kolffilla. Tällä kertaa paikkana oli Kehä ykkösen varrella Pukinmäen McDonaldsin takana. Siistit radat eli ei siis roskia greenillä ja mikä oli bonus, paikassa oli kaksi rataa valittavana! Se selvisi meille vasta siinä vaiheessa, kun olimme jo ensimmäisen radan loppupuolella. Ens kerralla testataan sitten se toinen puoli. Mutta tuloksiin.. Kn pallolle kävi joka radalla näin:

 golfflag2.GIF

Eli toisin sanoen jäpikkä ei saanut yhtään kasia koko tulospaperiin. Mulle niitä kaseja tuli sit vähän enemmän, mut en mä nyt ihan pepulleen pelannut...

Omat pisteet: 62
Kn pisteet: 46!!!

Tämä on siis Kn ehdoton ennätys tähän mennessä. Kotiin tulomatkalle se jo suunnitteli minigolfammattilaiseksi lähtemistä Amerikan kentille, jossa sitten ansaitsisi meidän pikku perheelle isot rahat!

***

Tiistaina sainkin auton käyttöön koko päiväksi, mutta maalasinkin sitten pienen "perintökaapin", jonka siis saimme Kn vanhemmilta. Talostamme löytyi naapureiden avustukselle ja vihjeestä Askarteluhuone. Niin kuvitelkaa, ihan oikea ja tilava askarteluhuone, jossa oikeesti voi tehdä, maalata ja touhuta just niin paljon kuin vain keksii! Tähän taloon mä halua jäädä! Voisiko joku myydä mulle tästä asunnon, kiitos! No, mutta asiaan. Siellä mä sitten touhuilin puolipäivää, kunnes tein piiiiiitkän kauppalistan ja huristelin Eurokankaan kautta Vantaalle Jumboon. Miksi Jumboon, niin on kiva välillä vaihdella ostospaikkoja ja sinne Kkin pääsi sitten mun auttelemaan kassien kantamisessa :)

Eurokankaasta sain kuin sainkin peitto- ja lakanakankaat korisänkyä varten (odottavat vielä ompelua) ja ruokakaupasta mukaan tarttui sapuska-aineksia melkein 80€lla, hui! Enpä ole aikoihin laittanut tuollaisia summia ruokakauppaan yhtäaikaisesti samalla kertaa, mutta listassa oli aikas paljon kaikkea peruskamaa kuten jauhoja, mausteita jne. jotka sitten kestävät pidempään.

***

Eilinen olikin sitten aikamoinen kotihössäyspäivä. Aamulla ennen neuvolaa, jossa kaikki ihan ok, maalasin toisen kerroksen kaappiin. Neuvolasta päästyäni (ehkä klo11 kotona) aloitinkin sitten ison urakan nimeltä laitetaan ruokaa ne leivotaan. Seuraksseni sain puolen päivän jälkeen Ninskin, joka piristi mukavasti seurallaan :) Oli hauskaa, kun oli joku, jonka kanssa juoruilla ja höpötellä, kun ei tuo radio tai tämä tietokone oikein osaa vastata, kun sille juttelee, vaikka juttelisi kuinka mukavia...!

No, mutta mitä sain siis aikaiseksi. Jatkoin Kn kielloista huolimatta melkein yhteentoista asti illalla, joka sitten näkyikin jaloissani, jotka muistuttivat elefantin jalkoja. Eipä helpannut litratolkulla juotu vesi eikä lentotukisukat, vaikka niitä melkein koko päivän pidinkin jaloissani!

elefant.jpg

No mutta aikaan saannoksiin: Aloitin lihapullilla, jonka reseptin joskus löysin Valion kirjasta, mitä sitten olen siitä eteenpäin käyttänyt tehdessäni minkä tahansa jauhelihataikinan mihin tahansa jauheliharuokaan. Sitten jatkoin kasvissosekeitolla, johon heitin joukkoon porkkanan ja perunan lisäksi hieman kaapista löytynyttä purjoa ja juuriselleriä sekä tietenkin lopuksi hieman sulatejuustoa. NAM! En olisi raaskinut laittaa pakkaseen tätä tuotosta, oli nimittäin NIIIIN herkkua. Päivän valmistuslistalta löytyi lisäksi vielä lohipasteijoita, ruisporkkanasämpylöitä, nekkukakkuja ja mokkapaloja.

Kaikki onnistuivat ihan kohtuullisen hyvin ja nyt onkin sitten pakastin täynnä erilaisia herkkuja, joten ystävät ja tuttavat tervetuloa, ei tarvitse tuoda omia eväitä ;)

housewife.jpg

Kotirouva Laurelin kiittää lukijoitaan ja
näin esittelee ylpeänä reseptinsä hieman myöhemmin
koska nyt jos vielä jatkaa kirjoituksiaan, myöhästyy hän lääkäristä, jonne matkustaa hän bussilla!