footprints.jpg

Neiti A:n tehokasta keinoa laitaten aion myös minä aloittaa toivottavasti tehokkaan Keep-fit kuukauden. tai ainakin yritän... Tämä päätös ilmestyi päähäni, kun nyt kolme viikkoa synnytyksestä katsoin itseäni peiliin ja totesin, etten ikinä näytä enää hyvältä varsinkaan, jos en tee mitään sen eteen! No, raskauden jättämiä pysyviä merkkejä ei saa kuin laserleikkauksella piiloon, joten niille ei tämän kuukauden aikana tapahdu mitään. Leikkaus on tosin 30-v. synttärien (jolloin olemme toivottavasti saaneet lapsilukumme täyteen) lahjalistalla, joten K alappa säästellä pennosia vaimoasi varten.

Mutta tähän kuukauden projektiin.. Aloitan sen ensi maanantaina. Toisin sanoen vielä muutamia päiviä aikaa herkutella ;) Kuukauden toteutumiseen kuuluu mahdollisimman paljon liikuntaa toisin sanoen vaunujen kanssa suhailua ja se, ettei ylimääräisiä herkkuja sallita! Eli karkit, pullat, suklaat ja muut asiat, joita katsoessakin lihoo ainakin 5 kiloa, pois tästä huushollista tai ainakin Laurelinin käden ulottuvilta.

Tähän väliin täytyy mainita, että tämän typykän itsekuri on muuten maailmankaikkeuden huonoimpia, joten tämä tulee vaatimaan aivan järjettömiä ponnistuksia! Mutta jos pystyn edes kuukauden pitäytymään herkuista (tähän ei muuten sitten lasketa muutaman viikon kuluttua olevia häitä, joissa tulen todellakin ainakin maistamaan kakkua!!!) ja tsemppaamaan tuon liikkumisen kanssa, tiedän, että jonain päivänä minäkin voin taas näyttää hyvältä :) Viime keväänä oli jo nähtävissä tuloksia koko kevään kestäneessä liikuntabuumissa, jossa kävin kerran viikkoon vesijumpassa, lenkillä ja salilla. Tuloksia näkyi, vaikka vatsa kasvoi Tyypin voimasta samaan tahtiin! Joten lupaavalta näyttää, jos vain kärsivällisyys kestään.

Jotta tämä toteutuisi edes sinne päin laitan teidän kaikkien luettavaksi ja näkyville kalenterin, johon vähintään joka toiselle päivälle ON tultava merkintä jonkin näköisestä liikunnasta. Jos näin ei käy, lupaan... hmm... näistä lupauksista ei ole koskaan seurannut mitään kovinkaan hyvää, mutta lupaan... kerron sen sitten myöhemmin kun keksin jotain.

Toisaalta... ehdottakaa jotain!


2438_Exercise%20to%20keep%20fit%20%282%2


Nyt ei kun kuntoilemaan ja tuloksia odottelemaan... :)
Katsotaan kuinka tämän rouvan käy...?