Tässäpä kuvitusta kerrassaan:

318031.jpg

Näin hienosti meillä nykyään luetaan lehteä. Tosin sanoen Leo repii ja sitten äiti yrittää sen jälkeen sekä sen  aikana lukea. Tässä tosin Leolla vain mainososio, joka oli jo selattu! Hirveällä raivolla sitä kuitenkin luetaan. Lehti sinkoilee edes takas ja takaa kuuluu vain pientä puhinaa :)

318032.jpg

Juuri tultiin ulkoa kuten punaisista poskista ja nenän päästä saattaa arvata.

318036.jpg

Tämä paita on Laurelinin vanha ts. 25 vuotta sitten Säästöpankista lahjaksi saatu. Tosin Laurelin säästää edelleen sitä ensimmäistä miljoonaansa... Toivotaan, että Leolla parempi tuuri sen suhteen!

318039.jpg

Tässä K laittamassa itseoikeutetusti pisimpänä tähteä latvaan. Muut olisivat joutuneet hakemaan tikapuut avuksi! (että niin pitkää sukua meidän puolelta ;)!) Oli muuten kaunein kuusi ainakin kymmeneen vuoteen! Isi ja siskonen olivat löytäneet jo kaatuneen kuusen ja ottaneet siitä latvan. Meillä on etuoikeus ja mahdollisuus hakea itse kuusi metsästä. Valita juuri sellainen yksilö kuin itse haluaa. Parasta joulussa! Ei voisi kuvitellakaan ostavansa kuusta. Silloinkin kun ollaan vietetty Helsingissä joulu, ollaan tuo kuusi metsistä raahattu mukanamme. Vähän on bussikuskit ihmetelleet, että mitä me oikein rahtaamme mukanamme, kun ruumaan on lastattu pitkä muovikääreinen möhkäle!

318037.jpg

Tässä meidän töyhtönen suuren suuri tonttulakki päässään toivottelee kera kaksoisleukojen jouluja kaikille :D