Huh huh... Inhaa sadetta ja päivän uudelleen organisointia, kun toisella meni selkä. Harmi molemmat: sekä se, etten saanutkaan seuraa ja se, että toinen ei pysty liikkumaan. Kiukku molemmat.

Tämä päivä ei tosin ole voinut pahemmin enää alkaa ja jokin tämän suuntainen oli ihan odotettavissa. Pään särkyä, syömättömyyttä, pojan kitinää ja suurta kakkasotaa. Voiko enää ihanampaa olla.

288071.jpg

No on tässä mukaviakin asioita sattunut kuten se, että eilen sain uudet silmälasit.Ihanaiset kuten kuvasta näkyy ja totaali erilaiset kuin entiset. Mutta eikös tässäkin ole nyt sitten jotain ärsyttävää: Sangat eivät ole hyvät vaan ne painaa korvantakaa. Voisin käydä muuttamassa niitä, mutta kun siellä sataa ja nyt tuo Leonid nukkuu eikä mua huvita pukea päälle...

Tänään olisi vauvauintikin, jonka vuoksi pitäisi päästä tuonne suihkuun hieman siistiytymään, mutta en uskalla, koska L herää kuitenkin niin kuin aina ennenkin on herännyt. Tai jos herää, niin en kuule sitä suihkuun. Ruokaa pitäisi laitta, mutta ei jaksa. nälkä on kova, mutta kaapissa ei ole mitään valmista nopeasti syötävää. Pahaa, ihnottavaa, ärsyttävää ja v****maista. Tätä mulle tänään.

Mutta jos jotain (ai jotain vain) pahaa niin aina jotain hyvää. Miss Pligan sivuilla vieraillessani eksyin  YouTubelle ja siellä The Pipettes'n esiintymiseen Taratatassa. Aivan jotain ihanaista :) Söpöä ja mahtavaa. Harmi kun tuo Helsingin keikka meni ihan ohitse, kun ei tiennyt miten ihanainen tämä tyttötrio oikein onkaan :)

the-pipettes-left.jpg

Laitetaanpa nyt vielä lopuksi kuitenkin niin ihanaisesta Leosta kuvia tänne. Nämä on otettu viime viikonloppuna, kun oltiin reissailemassa mummin ja papan luona.

288073.jpg

288074.jpg

288075.jpg