Olimpa jo kirjoittamassa tulikivenkatkuista ja v****sen täyteistä postausta siitä, kuinka täällä nyt ei oikein mikään kuulu osastoon "tää juttu menee hyvin"!

Mutta eilis ilta muutti kaiken!


Kuten otsikkokin jo kertoo, pääsin taas osalliseksi Weeping Willowsin taas niin täydellisestä keikasta Tavastialla. Saimme Hannan kanssa liput vähän niin kuin äitienpäivälahjaksi ja olikin ehkä maailman paras äitienpäivälahja ikinä! Okei... Oli myös ensimmäinen ikinä :)

En ollut heidän uutta levyään päässyt kuulemaan kuin kahden kappaleen verran ja niistäkin olin kuullut vain pätkiä, mutta se ei haitannut mitään. Uusi levy (tänään kuunneltu kovasti) on loistavaa Weeping Willows matskua kera Magnuksen maailman ihanimman ja samettisimman äänen! Täällä voitte käydä te, jotka ette näitä herroja vielä tunne tai te, jotka haluatte todella kuulla ah niin ihanaa Magnusta! Tuota mangasarjista ei kannata huomioida vaan kuunnella vaan ihan vaikka silmät kiinni ;)

Biisilista oli tälläkin kerralla/keikalla mahtava, hyvä, täydellinen, ihanus, herkkä, mahtava, ai niin sanoinko jo mahtava? Tuli uusien biisien lisäksi Endless night, Stairs, broken promiseland, touch me... jne. jne. Itku meinasi tulla monessa kohtaa! Niin ihanusta. Jos jollain on tietoa oikeesti biisilistasta laittakoon puolestani kommenttilootaan, jooko? :D

Mutta koska ilta oli niin ihanus, unohtui kaikki päivälliset murheet Leon jatkuvasta sairasteluista ja painon tippumisesta, Leon unettomista öistä (käydään siis toistaiseksi tuloksetonta unikoulua), omasta väsymyksestä, Kn sairastelusta, kesken olevista remoteista, sekaisesta kodista, rahahuolista jne. Tosin aamu palautti hyvin maan pinnalle, kun kello kahden kotiutumisen jälkeen jouduin heräilemään Leon kanssa puoli 7, jotta oltais puoli 8 Tiksissä antamassa uutta pissanäytettä.

Loppuun vielä kauneimpia sanoja:

I opened up the windows
I let the summer breeze sweep in
It softly blew the dust away
I felt the sun cares my skin

I'm hopelessly full of hope
Hopelessly in love with you
I didn't know what I wanted
Until I had the luck of meeting you

All I ever was
All I'll ever be
All I'll ever need
All I ever want
All I'll ever be
All I'll ever need
Is you

Weeping Willows: Peace & Love