Tulipas eilen tehtyä pieni seikkailu kodin ulkopuolelle. Aloitin tosin aamulla  leikkaamalla Tyypille kaksi pussilakanaa, joista toisen ehdin ommella, mutta sitten lähdin ihan oikeasti liikkeelle. 

Ensimmäisenä kuitenkin matkani suuntautui bussilla kohti Espoon keskusta. Kävin entisellä työpaikalla  viemässä vielä viimeisiä tavaroita, joita oli jäänyt omiin nurkkiin. Tuli vähän ikävä.. Olisi siellä voinut vielä jatkaa, mutta kai sitä tulee vastaavia tai parempia paikkoja vielä vastaan. Kyllä mä sit jostain aina saan töitä, kun niitä taas haluan tehdä. Töissä virastotädit ihan huolella ihailivat vatsaani ja arvuuttelivat Tyypin sukupuolta. Tällä hetkellä veikkauksissa poika-vaihtoehto on saanut enemmän ääniä.

Jonkin aika virastolla notkuttuani jatkoin matkaa Espoontorille Orient expresiin , joka oli meidän vakiolounaspaikka. Hyvää ruokaa edullisesti ja nopeasti ja mukavat työntekijät :) Päätin herkutella broilerleikkeellä currymajoneesin ja ranskalaisten kera. NAM, hyvää oli!

Ja seikkailu jatkuu... Tällä kertaa kohteena oli kotoinen Sello. Ensimmäisenä suuntasin HairStoreen, josta varasin ajan jo melkein Brezneveiksi levinneiden kulmakarvojeni siistimiseksi. Jos jotain haluaisin itsessäni muuttaa, niin ne olisivat kulmakarvai. En tiedä mitään niin rasittavaa kuin niiden siistiminen. Miksei mulla voi olla sellaisia helppohoitoisia karvoja naamassa!?!?!?!

Olin jo vähän niin kuin päättänyt, ettei tältä reissulta osteta yhtään mitään, mutta kun aikaa oli tunnin verran kidutukseen, niin lähdin kiertelemään liikkeitä. Ja kappas, löysin kuin löysinkin jotain, mitä EI voinut jättää kauppaan: Oikeasti kauniin äityisliivit eli imetysliivit. En löytänyt kuvaa, mutta ne olivat oikein kauniit pitsiset norsunluun väriset kaarituelliset liivit, jotka vielä istuivat!!! Rintani, kun eivät ole niitä helpoimpia liivien ostamisen kannalta. Viimeksi ollessani alusvaateostoksilla kokeilin Funky Ladyssä melkein kolmeakymmentä liiviä ja niistä yhdet olivat ihan ok, muttei hyvät. Lähestyvät hääpäivämme kunniaksi K kustansi nämä uudet 45€ liivit itselleni ;)

Myös K siis saapui seurakseni ja matkaamme tarttui vielä  lisäksi Laurelille uudet röhnikset H&Mstä sekä
Kotiteollisuuden DVD ja Sadetanssin voitolla levy. Niin ja tietenkin Spice Icen all taime favorite: PYÖRREMYRSKY kaikilla ihanilla suklaanameilla!

myrskyt.jpg

SUOSITTELEN :)