Olipas eilen kiva päivä, vaikka olikin aika moista hulinaa (lue: illalla väsytti tosi paljon!). Aamupäivä meni tuonne kahteen asti aikas ohi, kun poika ei sitten meinannut millään päättää mitä se halusi. Rumba toimi seuraavanlaisesti:

1. Syöntiä 5-30min (vaihteli joka syötöllä)
2. Torkahdus, joka kesti max. 5 minuuttia.
3. Kitinää, irvistyksiä ja narinaa vatsassa piilevän ilman takia. Lopulta myös peppuääniä ja röyhtäyksiä.
4. Vaipan vaihto täydestä kakkalastista puhtaaseen.
5. Nukkumista noin 20 minuuttia
6. Kitinää kauan, kun ei huvittanutkaan nukkua, mutta väsyttäisi silti.
7. Yht'äkkinen nälkä, joka ilmenee nollasta sataan kolmessa sekunnissa kiihtyvällä ja ilmentyvällä huudolla.

gr8x_openbag2_0503_be3.jpg
...ja sitten koko rumba alusta uudelleen. Vauvan hoito ei siis ole aina mikään ihan yksinkertainen tai helppo toimitus ja se saattaa viedä aikaa niin, ettei Kn työpäivän aikana (klo 8-16) ehdi saamaan yhtään mitään järkevää aikaiseksi! Torstai-aamulta jäi aamuinen ihanuus eli Helsingin Sanomat kahvikupposen kera väliin ainakin sellaisena pitkänä hetkenä. Lehti tuli luettua, mutta vain selailemalla. Myös tämä päivä eli perjantai on ollut saman suuntainen paitsi, että jäppinen on nukkunut viimeiset 2 tuntia ja minä olen saanut istua koneella käyttämässä aikaani oman blogin kirjoittamiseen sekä muiden blogien lukemiseen, kivaa :)

Kahden aikaan lähdimme sitten vihdoin liikkeelle (ei kestänyt enää kärsivällisyys pojan jatkuvaan huomion kipeyteen); liikkuvissa vaunuissa se ainakin nukkuu! Haettiin Anttilasta kakkulautanen ja kermavaahdon pursotin. Siinä vaiheessa Hanna ja Mirkku liittyivät seuraamme ja suunnistimme Subwayn ja kaupan kautta kotiin.

Siinä vaiheessa jäpikkä vihdoin ja vielä veti sikeitä, joten sain ajan laittaa pöydän koreaksi. Hannan, Mirkun ja Mn lisäksi kyläilemään tuli myös hyvät ystävämme, kivaa! Oli mukava vaihtaa kuulumisia ja höpötellä vauva-asioita ja muita asioita "tyttöjen kesken". Samaan aikaan pojat pelaili Wormsia (ilman Jallua, onneksi), joten jutustella sai ihan ilman miesten välillä niin älyttömiä kommentteja :). Kahviteltiin ja syöpöteltiin kakuilla ja voileipäleivoksilla, jotka saivat koemaistajilta hyvät arvosanat, kiitos :) Muutamia muutoksia resepteihin tulen tekemään niin sitten ne on perfekt ja kelpaa kundin ristiäisiin.

2006.jpg

Illalla olin kyllä aikas poikki ja onni, että viime yö vietettiin onnellisissa tunnelmissa (syöttä klo 4 aikaan, joka ei kestänyt puolta tuntia kauempaa. seuraava herätys oli puoli 7, jolloin syötiin hetki ja nukahdettiin heti ruokailun jälkeen!)

Tänään ollaan otettukin ihan rauhallisesti: nukuttu, syöty ja kirjoiteltu blogiin. Duussi tulee kyläilemään neljän aikaan, joten nyt olisi varmaan jo syytä alkaa vaihtamaan vaatteita ja siistimään hieman. Jospa tyhjentäisi ja täyttäisi astianpesukoneen ja laittaisi pöytää jo hieman koreaksi... Duussi tuossa jo pirauttikin, että se on noin 45 min päästä perillä, joten täytyy laittaa toimeksi :)!