Viikonloppu alkaa olemaan pulkassa. Ollaankin sitten koko ajan paiskittu hommia ihan olan takaa (mitä tuo sananlasku mahtaakaan sitten tarkoitta) eli kovasti ollaan töitä tehty.

Laatikkoja ollaan pakattu, kaappeja siivoiltu, tavaroita lahjoiteltu ja myyty pois (lähinnä vanhemmille ja siskoselle). Leo sai oman tuolin, jossa ollaankin harjoiteltu istumista viikonlopun ajan. Mummi antoi hieman banaaniakin ja maissinaksujakin ollaan nyt maistettu. Täytyypä nyt alkaa tuo muun kuin maidon syöminen, kun se näyttää poikaa kiinnostavan.

Tripp%20Trapp%20010629-001.jpg
Tähän tuoliin kuuluu vielä sellainen turvakaari ja jalkojen vääliin tuleva suiro ja värihän oli limenvihreä, joka oli Kn valitsema!

Muutto siis lähenee: Tiistaina tulee klo11 muuttomiehet auton kanssa ja siitä se sitten alkaa. Maanantaina käydään siivoamassa uusi asunto ja perjantaina täytyy viedä Kodin ykköseen laatikot takaisin. Kiirettä siis pitää. Tänään ajattelin vielä käydä tämän asunnon läpi ja pakata kaikki mahdollinen vielä pakattavissa oleva tavara. Täytyy myös laittaa nuo Leon tavarat ja vaatteet jotenkin järkevästi, jotta sitten sen hoitaminen onnistuu tämän hässäkän keskellä. Tiistaiksi täytyy muistaa pakata kunnon hoitokassi, jos poika on mummin kanssa jonkin aikaa...

AAARGH! Nyt alkaa paniikki. Kuinkahan tässä käy...? Laurelin hiljenee hetkeksi. Todennäköisesti palailen hyvällä tuurilla jo tiistai-illalla takaisin, mutta muuttopäivän hässäköistä lupaan tulla kertomaan vasta keskiviikkona (jos saunalahden ihmiset pitävät lupauksensa ja tulevat 30.1!)!!!

Heissuli vei :) Laurelineilla hiljennytään hetkeksi!