Elikkäs nyt on taas uudet mittaukset tehty Leosta.

Oli kasvanut, mutta nyt alkaa tuo pituuskasvu tasaantumaan eli ollaan tiputtu +5 käyrältä (jolla oltiin tuossa 3 kk ikäisenä) +1 käyrälle. Pituutta siis 68cm.

Painon kehitys on ollut tasaista: Ollaan keikuttu siinä +1 käyrällä koko ajan, joten hyvin menee. Painoa kertynyt tähän mennessä 8830g. Potra poika ;)

Nupin ympärys on nyt 44cm.

Leo oli tunnetusti taas tosi reipas. Hymyili ja naureskeli terkkarille sekä näytti kaikki osaamansa temput kääntymistä lukuunottamatta. Elikkäs pärinät, kiljahdukset ja muut häsläämiset tuli terkkarillekin tutuksi. Kiva juttu oli, ettei vielä ensi kerralla ainakaan tarvi vielä mennä uudelle terveydenhoitajalle, vaikka me muutammekin. Hyvä niin, koska Sanna on ihan paras ;)

Neuvolan jälkeen kävimme Kirjatorilla, josta saimme kaksi vauvanruokaohjevihkosta (huh, mikä yhdyssana). Siis häh? Joo-o. Olin eilen kurkistamassa oliskos kyseisessä liikkeessä jonkun näköistä vauvojen kiinteisiin liittyvää ohjekirjasta, jossa siis olisi reseptejä sekä hieman ohjeistuksia siitä mitä kaikkea voisi lapselle tarjota. Kaupan myyjä kertoi, ettei valikoimaan kuulu mitään aiheeseen liittyvää teosta, mutta hänellä olisi kotona. Joten myyjä lupasi tuoda seuraavaksi päiväksi vihkoset sinne, kun hän ei enää tarvinnut. Sanoi vielä, että laita sitten kiertoon, kun et enää itse tarvitse :)  Päivän ehkä yksi kivoimmista jutuista.

Toinen kiva juttu oli tämä:

Husky_Rescue.jpg

Ostin siis tänään Husky Rescuen levyn, josta tiesin yhden biisin, mutta nyt kun kuuntelin koko levyn kertaalleen voin sanoa, että koko levy on ihan mahtava! :D Mutta paras biisi on silti New Light of Tomorrow!

Iltapäivällä olikin sitten muskari, jossa Leo oli ihan kybällä messissä ;) Kihitteli ja kiljahteli. Ja sitten kun sai sen marakassin. Se ei ihan mahtunut kokonaan suuhun, mutta yritys oli kova! :D Ensi kertaa taas odotellessa...

Mutta nyt Leo huutaa, että RUOKAAAA!!!! Joten mennään mennään. Illalla kohta lähdetään taas uimaan ja päästään ekaa kertaa kokeilemaan isältä äidille sukeltamista, jee!