En tiedä mikä nyt rassaa, mutta jokin ketuttaa ja paljon. Tai no... Tää päivä alkoi ihan hyvin: Ei päänsärkyä, ei Leon kitinää eikä mitään älytöntä säätöä. Mutta... Jostain syystä tuossa puolen päivän aikoihin alkoi selittämätön ärsytys. Mikään erityinen ei saanut mua kiukkuamaan. Ehkä vain monen pienen asian summa pisti vituttamaan. Kyllä, juuri näin. ilman sensuuria.

Aamulla soittelin Kelaan, Verotoimistoon, yhteen muuttofirmaan sekä yhdestä virasta yhteen seurakuntaan. Muistui mieleen sellainenkin, että nyt onkin neuvottelupäiväaika. Vuosi sitten ne oli Turussa ja Laurelin silloin jo raskaana, joten vähän mälsää oli. Ei voinut silleen samalla lailla biletellä niin kuin yleensä! No, mutta puhelinsoittojen saldo oli:

- täksi vuodeksi on verkortti etuuksille
- Kela maksaa mulle kesältä kotihoidontukea, Espoo-lisää ja myös hoitolisää
- Ensi syksynä, jos aion palata töihin (niin kuin olen monena yönä niin miettinyt) Kela maksaa silti meille kotihoidon tukea sekä Espoolisää.
- Olen ollut kiinnostunut eräästä virasta ja innokkaana soittanut ja tiedustellut sen sisällöstä (vaikka sen jo valmiiksi tiesinkin...)
- selvittänyt, että muuttaminen on todella kallista.
- Kertonut yhdelle taholle (jota en tässä paljasta), että voisin ensi syksynä mennä töihin.

Tämän kaiken jälkeen lähdettiin Leon kanssa tunnin kävelylenkillä metsään. Ei kun iPod päälle, napit korville ja reippailemaan. Ihan kiukulla etsin kaikkein paskamaisimmat mäet ja kun kukaan muu ei ollut lähellä lauloin samaan aikaan suureen ääneen Tiktakkia, joka pauhasi korvissa. Jostain syystä myös hieman itketti.

Kiukutuksesta johtuen kävin myös kosto-ostoilla (jos ne edes vähän lohduttais). Ei lohduttanut paremminkin hieman nyt kaduttaa, mutta ostin Leon hiuksiin manteliöljyä hoitoaineeksi (kun sen tukka on koko ajan ihan rastoilla!!!) ja itselleni hienot Changen cappuccinon väriset imetysliivit sekä alushousut, jotka mätsäävät samanlaisiin mutta norsunluunvärisiin Changen imetysliiveihin. Maksoi paljon, mutta onpa nyt sitten enemmät kuin kahdet mahtuvat liivit (joista toiset ovat ei niin hyvät)! Kävinpä vielä Robert's Coffeessa juomassa Robert's Mochan!

Nyt sitten odottelen Kn kotiin paluuta, että pääsen hierontaan. Saisi tulla jo, etten myöhästy.

PS. Jostain syystä olen koko päivän aivastellut ja nenä vuotanut ihan kuin hana! Vähäks on ärsyttävää!