No niin. Muutto on tehty tai ainakin tavarat siirretty ensimmäisestä osoitteesta seuraavaan uuteen ensimmäiseen omaan kotiimme. Tämä oli siis erittäin riisuttu versio siitä, mitä tässä maanantain jälkeen on tapahtunut.

Aloitetaan kuitenkin kertomus ja katsotaan, kuinka pitkälle jaksan kirjoittaa.

Maanantai-illalla meni myöhäiseen: pakattiin kaikkea mahdollista ja mahdollisimman paljon. Tästä voi siis päätellä, että myöhään meni. Kello oli melkein 2 ennen kuin pääsin nukkumaan.

Tätähän ei yhtään venyttänyt meidän rakas poikamme, jolla nuo yösyötöt ovat karanneet ihan totalisesti lapasesta: Jos ennen selvittiin yhdellä ehkä justiinsa kahdella syötöllä, niin tällä viikolla syöttöjä on parhaimmillaan ollut 6 yötä kohden. Samoin Leo on alkanut sellaisen ihmeellisen herään ja alan huutamaan kuin pieni eläin jota tapetaan -huudon. yhtäkkiä vaan alkaa huuto, joka saattaa parhaimmillaan kestää toista kymmentä minuuttia. Huuto loppuu yhtä nopeasti kuin alkoikin. Että tällaista täällä.

Tiistai-aamu valkeni aikaisin. Kello 11 tulisi muuttomiehet. Sitä ennen olisi saatava Leo tavaroineen veks mummin kanssa sekä loput asiat laatikoihin. Onneksi muuttomiehet soittivat ja sanoivat tulevansa vähän myöhässä: Lisäaikaa, JEE!!

Oli muuten itselleni ehkä kivuttomin muutto ikinä. En ala tähän juuri nyt sepustamaan kaikkia niitä muuttoja, mitä olen elämäni aikana tai no oikeastaan viimeisten 7 vuoden aikana tehnyt, mutta vaikeita ja pitkiä ne kaikki ovat olleet. Mutta tämä muutto oli ihan eri maasta: Appi ja Kn siskon mies tulivat avuksi ja aloittivat laatikoiden roudaamisen jo ennen kuin muuttomiehet saapuivat. Leo lähti ajoissa mummin mukaan ja Hanna toi ihanuusaamiaista Iisuksen kanssa keskelle kaaosta. Muutto alkoi kello 11 ja K tuli paikalle töistä vähän jälkeen 12. Siihen mennessä oli melkein kaikki tavarat jo autossa. Eipä mennyt siitä sitten kauaa, kun auto lähti vanhan kodin pihasta kohti uutta kotia. Hannan kanssa tultiin bussilla perässä ja pihaan päästyämme oli jo tavaroiden siirtely vauhdissa. Kello oli vähän vajaa kolme, kun viimeinenkin laatikko oli autosta kannettu kolmanteen kerrokseen uuteen ihanaan kotiimme. Tästä kaikesta maksoimme 320€, jota tässä kohtaa neljän tunnin työstä pidän pienenä taksana. Oli hyvät tyypit apuna muuttofirman puolesta ja ihania läheisiä auttamassa, KIITOS :)

Tästä kokemuksesta viisastuneena en enää IKINÄ muuta ilman siihen erikoistunutta firmaa! Niin ja btw suosittelen pääkaupunkilaisille tuota yritystä. Hyvää palvelua :)

Mutta nyt Laurelinia väsyttää, joten jatkan kertomusta, jahka kerkiän ;)