Martti Servon sanoin siirryimme viikonloppuun. Mitä meillä onkaan tarjolla?

180px-Viikonloppu_34_1962_kansikuva.png
googlen kuvahaulla sanalla 'viikonloppu' löytynyt yksilö

Siivoilua, siivoilua ja siivoilua... Kämppä näyttää päällisin puolin ihan siistiltä, mutta sitten kun alkaa tarkemmin katsella lattia tasolle, niin huomaa lukuisan määrän pölypalleroita ja muuta epämääräistä köhnää. Sitä luuli, että kun perheeseen tulee lapsi, asunto on aina siisti. Niin vissiin!!!

Uuden television osto... Niin, ehkä... Katsotaan tokeneeko se tuosta, kun K sitä vähän imuroi sisältä päin. Ollaan jo vähän aikaa ihmetelty, kun sen äänet vaimenee ja kovenee omituisesti vähän väliä. Luultiin ensin, että se olisi digilähetyksistä kiinni, mutta meidän vanha televisiohan se hieman pokkurioi. Voipi olla, että vanha TV väistyy uudemman tieltä!?

Vieraita oli jo... Niin Ehtisi jo meillä vieraitakin käväisemään. Kn eno ja serkut tuli moikkailemaan meidän kundia heti aamu tuimaan. No, oli kello jo melkein 12, kun ne tulivat, mutta meinasi hätä tulla, kun vasta yhdentoista aikaan oltiin vasta heräilemässä! Mutta hyvin kerettiin saamaan itsemme noin suurinpiirtein edustuskuntoon ;) hih :)

Ulkoilua, kiitos! Nyt on kyllä niiin kaunis ilma, että jospa jätetään siivoilut myöhemmälle ja lähdetään pihalle? Ei, kyllä vähän täytyy imuria näyttää, mutta jospa sen jälkeen lähdettäisiin pitkälle vaellukselle Leppävaaran maastoihin!

Nuorempi konstaapeli Artturi Sakari Reinikainen... Aivan! K osti eilen DVDn, jossa kaikki Reinikaisen jaksot. Nytpä taidetaan ne kahlata tänä viikonloppuna läpi. Muutama jakso jo katsottu ja kihitystä havaittu olohuoneen suunnalta. :)

764107736_m.gif