No niin, nyt sain vihdoin sen rauhan, että pääsin taas päivittelemään omia juttuja! Kuten on jo huomattu, on K vallannut oman kategoriansa "Kn Musa-Corner" -tunnarilla. Kohta sitten Tyyppikin on täällä, mutta ei vielä (sääli). Odotin jo, että se olisi viikonlopun aikana ilmoittanut tulostaan, mutta kaikista mun yrityksistä huolimatta mitään ei syntymän suuntaan ole tapahtunut. Joten kaikille rakkaille: Ei vieläkään, ilmoitellaan sitten!

Tuossa maanantaina tein kunnianhimoisen suunnitelman viikon aikana tehtävistä jutuista. Kaikki muut - ihmetyksekseni - sain tehtyä paitsi seuraavia en saanut edes aloitettua:

- makuuhuoneen verhojen ompelu (jos siis löydämme kankaan)
En todellakan edes ehtinyt etsimään kangasta saatikka sitten mittaamaan verhojen pituutta! En tosin ole edes päättänyt millaisista verhoista voisin makuuhuoneessamme sulattaa.. Tämä siirtyy hamaan tulevaisuuteen!

- digikuvien teettäminen paperikuviksi ja kansioinnin aloittaminen
Kokeillaan ensin, jos vaikka saisin valittua teetettävät kuvat ja päätettyä, missä ne teettää. Koitetaan tehdä ensi viikolla, jos Tyyppi ei tule muuttamaan suunnitelmia.

***

Mutta palataan nopeasti torstaihin: Keskiviikko-torstai yö oli ehkä maailman tuskaisin. Ei siis ole ollut vastavaa varmaan ikinä. EI EDES PAHIMMAT KAPULAT! Ja nyt ei todellakaan liioitella. Olin keskiviikkona saanut neuvolasta käskyn tuoda torstaiaamuna laboratorioon näytteen, joka olisi niin sanottu aamun ensimmäinen, joka siis toisin sanoen tarkoitti sitä, ettei yön aikana saanut käydä pissalla. Näin ollen kärsin koko yön hirveestä pissahädästä, jota vielä pahensi jatkuvat supistelut, jotka tuntuivat kahta kauheemmilta, koska rakko oli ihan täynnä. Onneksi näuvolatätsky oli antanut mulle purkin kotiin, jolloin mun ei tarvinnut pidätellä sitten enää laboratorioon asti. Että näin ikään. Olipa miellyttävää. Toivottavasti ei enää...

Torstaina oli myös lääkäri, jonne meno tökki niiltä osin, että puolessa välissä matkaa hajosi bussi, joka tarkoitti loppumatkaa taksilla! ARGH! Kyllä kiukutti. Sen kerran, kun turvautuu julkisiin niin eikös ne sitten hajoa. Eikä kuskikaan ollut mikään maailman mukavin, kun ei viitsinyt edes asiallisesti ilmoittaa, että tämä kosla ei tästä enää eteenpäin kulje. Vaan poistui vain sanomatta mitään bussista. Outoa?!

No, mutta lääkärikäynnin suhteen kaikki oli ok. Mitään hätiä ei ollut, mutta ensi vikolla mennään kuitenkin uusiksi, jos Tyyppi ei ole siihen mennessä tullut pihalle. Ilmeisesti nyt tarkistellaan lapsiveden määrää?!? Ei ymmärrä... Mutta torstai kului loppuun mukavasti kotona hengaillessa ja lököillessä loppuillan. Ai niin, kävin mä ostamassa meille eteiseen uuden maton Anttilasta :)! Tosin se oli ihan tavis puuvilla matto, mutta teki eteisestä ihan uuden näköisen!

***

Perjantai olikin touhotusta täynnä, kun piti saada kämppää vähän ojennukseen. Aamulla sain kaapin koottua ja Tyypin korisänkyyn lakanat ja peiton ommeltua. K kun tuli kotiin, aloitettiinkin sitten ihan oikea siivous :) Lika, pöly ja roskat saivat kyytiä, kun me muutama tunti suihkittiin eestaas kämppää ympäri ja avot kylläpä näyttää taas kivalta, kun kaikki on putsplank järjestyksessä, uusi matto lattialla ja uudet tabletit keittiön pöydällä! Ja sitten kun saatiin vielä kaappi eteisen seinään kiinni niin johan tää alkoi muistuttamaan taas yhä enemmän ja enemmän kotia.

Harmittaa jo nyt ihan vietävästi, kun tietää, ettei tässä asuta enää kuin max. puoli vuotta, jonka jälkeen joudutaan muuttamaan veks, jos nyt ei ihmettä satu. Ihme voi tosin olla lähellä,  kun lähi seurakunnasta olisi yksi virka auki, mutta tämä Duussin tapaan ihan pienellä, ettei sitä ole oikeasti sanottu. Ei saa liikaa elätellä etukäteen toiveita töiden suhteen, kun on ennenkin petytty... Oon alkanut yhä enemmän ja enemmän viihtymään juuri tässä paikassa ja tässä asunnossa, että toivoisi jo, että voisi tämän ostaa omaksi. Sitten voisi vähän tapiseerata ja maalailla seiniä ja ehkä tehdä jotain kylpyhuoneelle. Mutta tätä voisi jopa kohta kodiksi alkaa kutsumaan. Kontulasta ei meinannut koskaan tulla kotia, kun tiesi koko ajan, ettei sinne tultaisi koskaan asettumaan. Mutta tämä area voisi ollakin ihan oikea koti...?

Mutta tähän väliin taukoa, ennen kuin selvitän viikonloppua ja muita asioita...