Olen nyt jo kaksi kertaa kirjoittanut pitkät rimpsut kuulumisia, mutta molemmilla kerroilla olen vahingossa tuhonnut yhdellä napinpainalluksella kaiken tekstin.Ai tallentanut välillä? No, en tietenkään!!!

Eilen oli yhtiökokous. Sohaisin sitten vahingossa ajattelematta isolla kepillä muurahaispesää, kun kysyin miksi pitää rakentaa uusia tolppapaikkoja, kun jollain asukkailla on talli ja tolppapaikka eli kaksi paikkaa ja jollain ei siis yhtään ja mitä se "saavutettu etu" (siis kaksi parkkipaikkaa, joista toinen jopa vielä ilmainen) tarkoittaa? Sain erään - nyt erittäin pahaksi kyttääjäksi todetun - miehen hermostumaan ja naaman punehtumaan ihan totaalisesti.

Tämä samainen mies kävi tarkistamassa kahteen kertaan, kun rakennettiin viime lauantaina meille kellariin hyllyjä, etttä mitä täällä tapahtuu, kun kellarissa on valot koko illan päällä. Käy omien sanojensa mukaan tarkistelemassa valoja, ettei turhaan pala ja kuluta taloyhtiön varoja.

Samainen mies hermostui myös yhdelle naapureistamme, kun oli käyttänyt askarteluhuonetta, muttei imuroinut käytönjälkeen SEINIÄ!?! "En  mä halua vittuilla, mutta oli kolme tuntia imuroimassa seiniä askartelusi jälkeen!!! Että voitko katsoa, ettei tämä toistu?" Samainen mies pitää samaista askarteluhuonetta omana säilytystilanaan lautoineen, polkupyörineet ja lukittuine kaappeineen.

Ai niin ja heti saatiin noottia parkkeeraamisesta. Kun tuon pahamaineisimman talon (meidän talon) pihaan ajetaan jatkuvasti autolla, vaikkei sinne saisi ajaa. Muun muassa eräs pieni sininen auto ajaa erään mummon mukaan erittäin usein tuohon erään rapun eteen. Annettiin ymmärtää, että tavarat tulee kantaa parkkipaikalta nimittäin, jos joku saa sairaskohtauksen samaan aikaan kun joku on ajanut auton oven eteen niin sitten sairasauto ei pääse paikalle. Hei halooo!! Autot on tyhjennystä varten max. 20 minuuttia ovella. Niin ja ps. meidän auto ei ole sininen vaan vihreä. Tätä en tosin ääneen kokouksessa sanonut. Ja tähän vielä tarkennus. Me ei parkkeerata autoa oven eteen vaan silloin tällöin vaan tyhjennetään suurista ostoksista ja Leosta.

Hauskin kiistely saatiin, kun puhuttiin vedestä ja sen kulutuksesta. Eräs mummo kertoi ihan höyrypäänä, että ne henkilöt (hän kuulemma tietää ketkä) valuttaa aina omalla saunavuorollaan koko vuoron ajan vettä. Ai mistä hän sen tietää? No, tämä mummo asuu saunan yläpuolella. Osa vanhuksista (joita kokouksessa oli noin 80%) oli sitä mieltä, ettei kuluta niin paljoa vettä kuin mitä maksaa, jonka takia pitäisi asettaa vesimittarit, jonka perusteella laskutettaisiin jokaista taloutta kulutuksen mukaan. Ehdotettiin jopa osakkeen mukaista laskutusjärjestelmää vedelle. Tässä talossa asuu ihan käsittämättömiä ihmisiä. Onneksi yhtiökokouksia ei ole kuin pari kertaa vuodessa. Tosin tuntui, että tuo 2,5 tuntinen sessio oli vähän liikaa Laurelinin huonosti nukutulle päälle...

Voi voi, kun siis on mukava taloyhtiö. Tosin päätin jättää nuo tyhmät mummelot ja kyttääjäpapat (vaikka ovatkin hallituksessa) omaan arvoonsa, vaikka kovasti tekisi mieli vähän provosoida lisää...

***

Olen nyt sen verran vielä kiihtyneessä tilassa, etten voi muita kuulumisia vielä kertoa, mutta laitan vaikka illalla lisää, jos kerkiän ja olen rauhoittunut!