1. Rasitus

Roskaposti on ehkä maailman ärsyttävintä! Mulle sitä sähköpostiin tulee nimittäin noin 30 postia joka päivä. Samaan rasitukseen luen myös jatkuvat spammikommentit blogissani. Ei muuten, mutta miksi ne tulee aina sinne ihan ensimmäiseen merkintään eikä esimerkiksi uusimpaan?

2. Rasitus

Tuo ilma on inhottava! Juuri, kun olin jo tottunut siihen, että nyt tulee lämmintä ja kesä, niin eikun sitten säämies päättää kääntää nappulaa ja vaihtaa sään tuollaiseksi maailman pahimmaksi räntäsadetuulikeliksi. MIKSI voi MIKSI?

3. Rasitus

K tuli eilen illalla kotiin - joo. Heräsin kauheeseen kolinaan klo 04.00 ja samaan kolinaan heräsi myös Leo. K sieltä tulla tupsahti ja jäi ovi osin auki makaamaan eteisen lattialle. Oli ollut ilmeisen kosteat ilmaisen viinan bileet..! Jossain vaiheessa siirtyi, myöskin kauheella kolinalla, sänkyyn vaatteet päällä. Kuudelta, kun Leo heräsi, tuli kiukuttelua, kun pyysin (tai no ehkä käskin) ottaa tupakankäryiset vaatteet veks. Samoin toista kiukutti Leon kitinä! HEI HALOO! Olis sekin voinut herätä laittamaan lapselleen aamupuuroa! No loppu päivä tähän asti onkin mennyt sitten paremmin ja pyysi se K anteeksi omaa törttöilyään (josta se ei tietenkään muistanut mitään :/)!

4. Rasitus

Me ei ikinä saada tätä asuntoa kuntoon! Aina on jotain vastoin käymisiä niin, että homma venyy ja paukkuu!!!

Anteeksi tämä näin negatiivinen postaus. Seuraavalla kerralla lupaan jotain kivampaa...