Eilen suunniteltiin ja testailtiin jo vähän reseptejä, mitä ristiäisissä voisi tarjoilla. Suunnitteilla onkin nyt varioitua suklaamousse- ja mangomoussekakkua, nimipikkuleipiä (äiti/mummi tekee) ja voileipäleivoksia. Ennen kastetta on tarkoitus tarjoilla pitkänmatkalaisille kalakeittoa saaristolaisleivän kera.  Menu tarkentuu kyllä vielä loppu viikosta...

r_lohikeitto_tv_0106.jpg

Eilen aloitettiin koekeittiöinti ja tehtiin täksi illaksi sitä varioitua suklaamoussekakkua. Tänään ajattelin (ihan pian) tehdä sen varioidun mangomoussekakun. Eilen tein myös kokeeksi voileipäleivoksiin toisen täytteen  ja tänään tehdään toinen samoin kuin ne leivokset kans.

Huomenna, kun H, M ja Mirkku tulevat kyläilemään, on heille sitten tarjolla kaiken näköistä herkkua, joten vihjeenä teille: EI SAA SYÖDÄ ENNEN TÄNNE TULOA!!! Myös Duussi voi ottaa vihjeestä vaarin, jos perjantaina tulet käymään. Kakkua on tod.näk. säästynyt myös sulle ;)

Kirjoittelen reseptejä, jos ne nyt onnistuvat, tänne sen jälkeen, kun  K, M, H, Marja-pappi ja Duussi ovat antaneet tuomionsa ja arvionsa.
Tämä sen vuoksi, jos tarvii vielä vähän muokkailla ohjeita... Täytyy nyt katsoa, mitä niistä oikein tulee!?