Nyt kun heräsin vihdoin perjantai aamuun, voin todeta, että nyt on nukuttu pitkästä aikaa hyvin. Ehkä tuo työhaastattelu oli se suurin stressin aihe, joka vei noita yöunia peräti kahden yön ajalta. Unen saanti oli vaikeaa jokaisen heräämisen välissä eli yleensä niin helposti syötölle nukahtava Laurelin, valvoikin joka syötön ja sen lisäksi vielä väh. noin puoli tuntia. No, mutta nyt helpottaa :)

Tänään alkaa sitten hässäkkä: muuttolaatikot haetaan Kodinykkösestä ja vanhemmat tulee viikonlopuksi auttelemaan tän pakkaamisen kanssa. Tai jos ei auta pakkaamisessa niin ainakin kattoo Leoa, että me saadaan tehtyä jotain. Leo on nimittäin alkanut ihan selvästi vähentämään päiväuniansa. Enää ei nukuta välttämättä kaksia unia ollenkaan, vaan voi olla että yhdet 2-2,5 tunnin unet riittää päivässä hyvin, tai sitten se nukkuu kahdet sellaiset max. tunnin unet. Siinä ei hirveesti ehdi mitään erikoista täällä kotona tekemään varsinkin, kun se vaatii tuota huomiota aivan valtavasti siinä hereilläoloaikana. No, mutta jospa tästä nyt pikkuhiljaa lähtisi päivärytmi muodostumaan...

Mitäs vielä... Niin, te rakkaat lukijaystäväiseni varmaan haluaisitte tietää, kuinka siellä piinapenkissä meni, vai? Sen voin kertoa, että jännitti aivan hirmuisesti. Olin ajoissa paikalla (K oli jo vähän yli 4 Espoossa) ja odottelin siinä sitten kahvikupin kanssa, jonka kävin hakemassa viereiseltä uimahallilta. Kävielin hermostuksissani rakennuksen ympäri hörppien samaan aikaan hieman ehkä seisonutta huoltoasemanmakuista kahvia.

Mun vuoro tuli joskus vähän jälkeen viiden ja siinä se sitten oli. Tunnin verran istuin, änkytin, toistelin sanomiani, höpötin hölmöjä jne. jne. Niin, että ihme on, jos palkaa. Lisäksi lähtö oli sen verran hirveä kotoa (lähdettiin aikaisemmin jo Leon kanssa kävelemään Sellolle kauppaan), etten ehtinyt laittautumaan yhtään, joten näytin hieman ehkä räjähtäneeltä kotiäidiltä, joka ei oikein tiedä mistään mitään. Lopuksi kuitenkin sain sanottua, että minä todella haluaisin tämän paikan. Jos se nyt yhtään enää pelasti sitä tilannetta.

Kertoivat, että 6.2 on kokous, jossa asiasta päätetään. Siihen asti...

Lopuksi yksi ihmetyksen aihe: Miksi, kun haluan esikatsella kirjoitusta, se näyttää esikatselun sillä mun vanhalla sivupohjalla eikä tällä uudella??? On vähän vaikea sijoittaa noita kuvia, kun se näyttää ihan väärältä!

Edit. klo 11.50:

Toinen ihmetys tämän sivun kohdalla on se, että miksi tuo käyttäjäkuva häviää tuolta aina aika ajoin? Tai oikeastaan tosi usein. En aina jaksaisi laittaa sitä uudelleen, kun haluaisin sen kuitenkin siinä oleilevan!