Minulla oli eilen suuren suuri aikomus kertoilla viime viikon aj aerityisesti viikonlopun tapahtumista, mutta kuinkas sitten kävikään!

Ajattelin, että käyn nopeaan tarkistuttamassa sairaanhoitajalla Leon korvat, kun oli koko viikonlopun ollut tosi räkänen ja vähän lämpöäkin oli. No, tästä nopeasti terveyskeskuksessa-reissusta tuli niin nopea, että tultiin tänään kotiin tossa vähän vajaa neljä.

Ei meillä oikeasti niin kauaa terkkarilla mennyt. Sairaanhoitajalle päästiin suht nopeesti, joka sitten tutkikin Leon korvat, mutta kuunteli samalla myös keuhkot, kun Leo oli leikkinyt jonkin aikaa kahvinkeitintä (hengitys krohisi samalla lailla kuin kahvinkeitin krohisee tiputtaessaan viimeisiä vesiä). Halusi sitten myös lääkärin kuuntelemaan, joka totesikin heti, että kuulostaa ihan hinkuyskältä. SIIS HÄH!?! Jäätiin sitten terveyskeskukseen ja siellä otettiin vähän kokeita ja hengiteltiin Spiralla Ventolinea. Kun ei Leo sillä tullut kuntoon, laitettiin meidät piipaa-autolla Jorviin (ei meillä oikeesti ihan sellasta piipaa-hätää ollut, mutta kun ei ollut kaukaloa niin ei voitu ottaa taksiakaan). Jorvissa otettiin lisää kokeita ja hengiteltiin höyryjä lisää, mutta laittoivat meidät silti osastolle, kun ei se hengitys oikein parantunut. Tänään päästiin sitten kotiin, onneksi, koska mä en olis jaksanut kykkii siinä maailman kuumimmassa kopissa Leon kanssa ilman mitään tekemistä varsinkaan, kun Leolla alkoi loppua mielenkiinto leluihin ja paikallaan sängyssä olemiseen!

Ei sillä onneksi sitä hinkuyskää ollut, mutta viruksen aihauttamaa hengitysteiden tukkeutumista kyllä. Saatiin kotiin vielä lääkkeet ja käskyn oleilla seuraavat 3 päivää sisätiloissa, ARGH! Tuollainen ilma ja Laurelin kykkii sisällä. RASITUSTA! Okei, Leolle se on hyvä. Parantuu sitten viikonlopuksi.

Saatiin muuten ihan TODELLA hyvää hoitoa joka paikassa! Lepuskin sairaanhoitajille kiitos samoin kuin sairaankuljettajille sekä Jorvin saikuille :D Saatiin nopeasti hoitoa ja otettiin asiat vakavasti. Kuunneltiin ja tutkittiin. Sain minäkin sairaalassa ruokaa. Kuului kuulemma hintaan :) ainoa miinus oli, että mulla oli tylsää ja että ei oikein tullut sairaalassa nukuttua, kun Leolle annettiin 3 tunnin välein lääkettä eikä muutenkaan.

Mutta nyt ollaan kotosalla ja kaikki suht hyvin. Lääkitystä jatketaan ja lepäillään. Kovin on poika pirteä vaikka aamulla oli vielä vähän lämpöä. Eilen se tosin riehui sairaalan pinnasängyssä, vaikka kuumetta oli yli 39 astetta. Reipas poika oli koko reissun ajan. Ainoat inhotukset, joista nousi huuto, oli verikokeen ottaminen kyynärtaipeesta (tehtiin vain terveyskeskuksessa, Jorvissa otettiin sormenpäästä) sekä ensimmäisen kerran inhalaattoriin hengittäminen. Muuten poika oli reippaasti paikallaan ja vain ihmetteli kaikkea sitä, mitä ympärillä tapahtui :) Hyvä näin. Olisin varmaan tullut hulluksi, jos Leo olisi joka toimenpiiteeseen huutanut.

Kirjoittelen myöhemmin paremmin muun muassa viikonlopun jutuista :)