Sisällä ollaan ja istutaan. Leo sai siis perjantaihin asti porttikiellon ulkoilmaan (siis pe saa lähteä käymään vähän ulkona). Täällä me sitten istutaan ja köllitään verhot kiinni yökkärit päällä. Ei huvita laittaa vaatteita päälle eikä huvita katsoa ihanaa auringonpaistetta pihalla. No, mutta Leo paranee ja toivottavasti kelit pysyy kohdallaan myös ensi viikolla, jolloin saa jo ulkoilla!

Eilen oli samanlainen päivä kuin tänään: Aamupalaa, aamusarjoja kolmin kappalein, Leo köllii pinnasängyssä välillä leikkien, kiemurtelee, syö välillä. Nyt se riehuu tuolla sängyssään.

Mutta mitä minä... Pelannut kaiken maailman pikkunettipelejä aikani kuluksi kun ei huvita siivoilla eikä tehdä kotitöitä, juoruillut puhelimessa ja yrittänyt olla riehumatta lapseni kanssa. Niin ja koitan olla sekoamatta. En yksinkertaisesti ole vain tottunut siihen, että menemisiämme rajoitetaan näin. Koko Leon olemassa olon ajan olemme voineet mennä ja tulla ja vähintään lähteä pienelle päiväkävelylle, jonka aikana poika on saanut ottaa tirsat. Mutta nyt EI!!! Kaipa mä tämän kestän. Enää tämä päivä. Huomenna laittamaan ystävän hiuksia juhlaa varten :) Niin ja tietenkin vaihtamaan kuulumisia!

Tänään olisi kuitenkin vielä luvassa vuoden ensimmäinen Mignon, joka tosin hieman piristää oloani :)