Tai no voiko tätä nyt ihan hirveän villiksi sanoa, mutta kuitenkin :)

Tästä muuten tulee pitkä merkintä, joten ACHTUNG!!

Aloitetaan kuitenkin Tiistai-illasta, jolloin olimme siis uimassa. Leo todella alkaa nyt handlata tuon sukelluksen niin hyvin, ettei mitään moitetta :) Kaikki sukellukset meni TOSI hyvin, joten voimme ensi kuussa hyvillä mielin siirtyä Kultakaloihin, YIPII! Ostimme pojalle myös (taas) uudet uikkarit, kun vanhat jäivät jo pieneksi. Tällä kertaa ne ovat tällaiset Swim Diaperit iPlaylta ja niissä on tuollainen krokotiilikuosi :) Aikas makeet on ja ehdottomasti paremmat kuin ensimmäiset!

web_BOYS_SWIM_DIAPERS.jpg
Laitetaan vielä tuo kuosi isommalla, kun se on niin kiva :)

lime-gators.JPG

Keskiviikko olikin sitten rokotuspäivä. Aamupäivällä käveltiin Perkkaalle katsastamassa, millaisia kestovaippoja on olemassa ja toteampa tähän, että kyllä nuo taskuvaipat on ehkä kaikkein helpoimmat: kuivuu nopeasti, ei paksu eikä tönkkö ja mikä tärkeintä ne on helppo pukea! Illalla laitoinkin heti pientä tilausta, jonka seurauksena meille tipahtaa kotiin pian 4 Myllymuksujen taskuvaippaa Oliivina, vaalean vihreänä ja vaalean turkoosina sekä yksi tuollainen hieno pääkallokuosinen!

kallotasku_iso_m.jpg

Rokotus olikin sitten iltapäivästä eikä Leon mielestä enää yhtään kiva juttu. Ekalla ja tokalla kerralla piikit vielä meni nin, ettei se tainnut edes huomata, mutta nyt kolmannella kerralla se HUUSI kuin sitä olisi kidutettu tai jotain! Äidille meinasi ihan itku tulla, kun katseli lapsensa surua. Eikä se sylikään meinannut heti auttaa! Onneksi seuraavalla kerralla, kun otetaan verikoe, K menee sinne mun puolesta. ONNEKSI!

Torstaina olimmekin sitten Hanna Kristiinan ja Iisuksen kanssa katsastamassa Espoon vauvaelokuvatarjonnan. Tällä kertaa katselmuksessa oli Paholainen pukeutuu Pradaan, joka oli hyvin viihdyttävä ja ehkä jopa hauska. Kyllä tuo Meryl Streep oli aika iivöl! Mutta loppu hyvin kaikki hyvin ;) Suosittelen, jos ette ole vielä nähneet.

Samalla torstain reissulla katsastettiin myös Ison Omenan tarjonta noin shoppailijan näkökulmasta. Ja täytyy kyllä sanoa, että voi mennä toistekin varsinkin, kun tuo numero 5 menee sinne Leppävaarasta ihan suoraan :) Reissulta matkaan tarttuikin uudet farkut, kiva paita ja huppari JCstä. Oliko rahaa? No, ei oikeestaan, mut kun ne oli 50% alennuksessa ja sit kun niitä sai vielä 3 kahden hinnalla! Et ei siis voinut jättää käyttämättä!

Duussille huom: Tsekkaa noiden farkkujen malli. Nää sopis paremmin sulle hani ;)

Ompusta löytyi myös lastenhoitohuone, joka ei tosin ollut kummonen: ahdas, ei lavuaaria hoitopöydän vieressä eikä kunnon tuolia. Ei siis niin hyvä, mut samoin kuin Kampissa myös Isossa Omenassa on myös sellainen "maksa 2€ ja pääset luxus lastenhoitohuoneeseen" -lastenhoitohuone. Tätä ei kokeiltu, mut ehkä sit joskus... Loppu päivä menikin sitten oikeastaan siinä, että H ja I tuli meille ja M perässä. Eipä mitään sen erikoisempaa.

Perjantai päivä meni lähinnä kotona. Iltapäivästä oli sovittu, että uudet tämän osoitteen vuokralaiset tulevat kurkkaamaan, millaiseen paikkaan ovat muuttamassa. Tämä tarkoitti siis sitä, että Laurelinin piti laittaa edes vähän tätä huushollia järjestykseen. Siinä kävi sitten kuitenkin näin:

1. Köllittiin Leon kanssa sängyssä pitkään ja leikittiin ennen kuin poika sitten simahti päikkäreille.
2. Luuhasin netissä tekemättä mitään järkevää. Pelasin yhtä ja toista pikkupeliä niiden salliman ajan eli yhteensä puolitoista tuntia. (Olivat siis testiversioita!)
3. Juoruilin ystävän kanssa puhelimessa... Kauan.
4. Sekosin pankista tulleista kirjeistä. (Tosin myös rauhoituin sitten kun K tuli kotiin ja selvitti asian. Eli kaikki OK!)
5. Yritin siivota, mutta kun itketti ja v-itutti kauheesti, niin ei pystynyt.
6. Lähdin käymään kaupassa, kun Leolla ei yhtäkkiä ollut yhtään vaippaa!? Lähdin siis hakemaan vaippoja ihan nopeasti!
7. Niin vissiin! Tulin kaupasta melkein tuntia myöhemmin kamala kasa tavaraa: hedelmiä (ne oli tarjouksessa), vauvan ruokaa (siellä oli iso kärryllinen poistossa -30% ja ostin varalle sitten kun Leo alkaa maiskuttamaan muutakin kuin maitoa. Lähinnä hedelmäsoseita ja luomuruokaa!), hieman suklaata (lohdutukseksi) ai niin ja niitä vaippoja kanssa vaikka ne meinasivatkin unohtua.
8. Kotiin tullessani totesin, että kello on jo puoli 4 ja ne tyypit tulee neljän aikaan. KIIRE!

Lopulta sain jonkin verran tavaroita kasaan ja piiloon, ettei asunto näyttäisi ihan pommilta. Uudet asukkaat ihastuivat kaappitilaan, keittiöön, isoon parvekkeeseen, kylpyammeeseen, erikoisuus ikkunaan (jonka lupaan kuvata tulevaan kotini ennen ja jälkeen muuton -kuvasarjaan) sekä siistiin parkettiin eli ihan samoihin asioihin kuin itsekin tänne muuttaessani :) Ihana asunto siis tämä ja harmitta ehkä vähän kun lähdetään pois... No ei harmita, kun uus on vielä kivempi :D

Illalla H, M ja I tulivatkin asunnon katselmuksen jälkeen meille viettämään perjantai-iltaa, yötä sekä lauantai-aamupäivää (joka venähti lauantai-illaksi). Tarkoituksena oli, että pojat jää lasten kanssa meille ja me mammat lähdemme baariin. Tai no lähipubiin tai jotain. Olimmekin sitten jopa kolmella, joka oli näin jälkeen päin ajateltuna ihan tarpeeksi monella. Ei nimittäin tämä pää enää kestä kovinkaan montaa, kun tuota alkoholittomuuskautta on tässä nyt aika kauan vietelty... Hauska ilta oli :) Illasta voisi erikseen kertoa yhden huvittavan jutun:

Kun olimme lähdössä viimeisestä paikasta (joka ei ollut mikään kaikkein siistein), peräämme lähti kävelemään mies, joka oli erittäin humalassa, muttei niin paljoa, etteikö olisi tolpillaan pysynyt. Sanoinkin heti Hlle, kun mies alkoi huutelemaan meille, että ota puhelin hollille ja joku numero siihen valmiiksi. Hetken käveltyämme mies tiedusteli, että mihin me ollaan menossa, johon vastasin, että kotiin. Mies kysyi, että eikö edes pieniä saisi nurkan takana. Tässä vaiheessa alkoi jo hieman pelottaa, että raiskatako tuo meitä yrittää vai mitä! Kun sitten sanoimme hyvin painokkaasti, että kotona odottaisi molempien miehet ja pienet lapset sanoin mies siihen jotain, että pienten lasten kanssako te aiotte vetää blossea, et eikö hän pääsisi mukaan et voisi maksaakin. Tällöin meille selvisi, ettei mies ollut seurannut meitä ryöstääkseen tai raiskatakseen vaan koittaen saada pilveä. SIIS HÄH?! Heppu kääntyi takaisin mistä oli tullutkin ja me Hn kanssa naurettiin loppumatka.

Joskus on tultu kyllä tarjoamaan huumeita, mutta ikinä ei ole yritetty ostaa! Taisi kundi olla aika sekaisin jo valmiiksi, kun luuli, että tämän näköisiltä mammoilta voisi jotain ostaa. Tosin myöhemmin mietimme, että puhuimme pubissa synnytyksestä ja kivunlievityksistä, jolloin mies oli saattanut kuulla jonkun sanan sieltä toisen täältä lopputuloksena, että luuli meidän pitävän jotain höyryä hallussa. Uskomaton juttu!

Lauantai menikin sitten rauhallisin merkein:

- aamupalaa: pekonia, munakasta ja lihapullia. (oli meillä leipää, kahvia ja jugurttiakin tarjolla)
- lököilyä
- pyykinpesua
- tiskausta
- ruuanlaittoa
- asunnon tarjouksen kirjoitusta
- herkuttelua
- ja vielä kerran lököilyä!

H, M ja I lähtivät joskus iltasella Viisujen jälkeen.

Tänään sunnuntaina ei Laurelin olekaan koko päivänä ottanut yöpaitaa pois päältään, joten ihan röhnismeiningeissä ollaan oltu. Pitäsikö hieman hävetä? Hmm... EI! Joskus saa röhnäillä varsinkin kun ei sellaiseen päivään ihan joka päivä ole mahdollisuutta.

Ensi viikolla onkin ohjelmassa asuntomme pakkaaminen laatikkoon sekä perinteiset muskari ja uinti. Muuta ei sitten olekaan sovittu vielä. Onneksi!