Jos ensimmäinen askel kohti uuteen kotiin muuttoa oli tarjousten pyytäminen eri firmoilta niin toiseksi askeleeksi voi varmaan jo laittaa sen, että nyt on äidin tuomat 10 muuttolaatikkoa jo pakattu. Jee!

Mutta todellisuudessa pakkaus on aivan alkutekiöissä. Eihän niihin kymmeneen laatikkoon mahtunut mitään! Aloitin kirjahyllystä ja sitten sellaisista vaatteista sekä liinavaatteista, joita ei enää välttis tarvi. Mutta kuinkas kävikään: kirjahylly ei ole puoliksikaan tyhjä ja valmiiksi kasatut "ylimääräiset" pehmeät pakattavat -pino ei tuntunut pienenevän yhtään.

Täytyy varmaan alkaa oikeesti miettimään noiden laatikoiden määrää uusiksi (taas!). Aluksi mietin, että kyllä tuollaiset 30 laatikkoa piisaa. (saatiin äipältä lahjakortti, jossa 30 laatikkoa Kodin anttilasta 10€ pantilla viikoksi.) Sitten kuulin, että ainakin sen verran laatikoita on oltava kuin on neliöt jaettune kahdella eli 35 laatikkoa. Äippä toi noi kymmenen ja ajattelin, että kyllä noi piisaa, mutta nyt otan kaikki mahdolliset laatikot lainaksi mistä vain.

Alan siis vihdoin ymmärtämään että nuo muuttofirmojen ihmiset ovat ihan tosissaan tuon 75 neliötä ja 75 laatikkoa yhtälön kanssa. Vaikka me muutettiin vasta vuosi sitten eli tavaroiden "lajittelua" on tullut ihan hetki sitten tehtyä, niin on täällä silti tuota tavaraa ihan tarpeeksi!!!

***

Ensimmäiset tarjoukset ovat saapuneet, mutta odotellaan vielä vähän aikaa, jos tulisi muutama vielä lisää. Huomenna täytyy lisäksi soittaa yhteen firmaan ja hieman tarkentaa tuota niiden lähettämää tarjousta.