No ei me ihan oikeesti ihan näin kauaa oltu sairaina. On vain ollut vähän kiiruksia. Joo-o, myös kotiäiti voi olla kiireinen! Laitetaampa tällä kertaa kuulumiset ihanuuksien muotoon, kun viime aikoina on tapahtunut niin paljon kivoja asioita:)

1. Ihanuuskivuus

Eli tällaisia ihanuuksia ensimmäiseksi. Ensimmäisessä pätkässä Leo pulikoi tyypilliseen tapaansa ja toisessa sitten sukelletaan :) Itse olin tällä uintikerralla vähän flunssainen (tämä siis ennen oksentelua), että jättäydyin altaan reunalle paparazziksi! Varsinainen vesipeto tuo meidän kultiainen ;)


2. Ihanuuskivuus

Tässä on toinen ihanuuksista eli Laurelinin ja Kn eräs illallinen:

452240.jpg

Löysin vihdoin hyvän caesar-salaatin ohjeen. Lähinnä ongelma on ollut aina siinä kastikkeessa: liian kirpeä, ei tarpeeksi paksu, liian paksu, muuten vain pahaa, jne. jne. jne. Nyt kuitenkin löytyi sellainen resepti, että oksat pois. Joten kun seuraavaksi tulet Laurelineille päivällisvieraaksi, tiedät mitä saat syödäksesi :)


3. Ihanuuskivuus

Tämä kuuluisi oikeastaan kategoriaan kohti uutta kotia, mutta koska tämä on myös ihanuus-osastoa, laitan sen nyt tähän. Tämän toteuttamista olen odottanut ja nyt se on valmis.

Siskosen kanssa selailtiin tapettikirjoja ja etsittiin meille sopivaa kuviotapettia, mutta sopivat olivat kaikki way above meidän budjettien. Yhdestä kirjasesta löytyikin sitten jotain muuta, jota sitten siskosen ideasta ajattelin kokeilla. Pikkasen oli isompi ja suuritöisempi kokeilu, mutta itse olen tyytyväinen eikä siis tarvi maalata uudestaan tätä kyseistä seinää, jonka toteuttamiseen meni Laurelinilta noin 12 tuntia!!!

452256.jpg

452255.jpg

452258.jpg

Tämä ei ihan pääse oikeuksiinsa kuvassa, mutta näkyy ainakin suurinpiirtein se, mitä on tullut tehtyä ;)


4. Ihanuuskivuus

Tämä tapahtui keskiviikkona eli eilen eli on ihan uusi juttu :)

Laurelin kävi kampaajalla. Selvitykseksi, että olen hieman sen sorttista ihmistä, että käyn hiuslääkärillä ehkä kaksi kertaa vuodessa. Nyt tosin teen parannuksen ja alan huolehtimaan hiuksistani hieman paremmin, koska mulla on ehkä kaikkein paras leikkaus ikinä. En muista koskaan olleeni NÄIN tyytyväinen hiuskuontalooni. Se kampaaja kyllä lunasti tällä itselleen ihka uuden vakiasiakkaan :D!!! Maksoi toki, mutta, joskus pitää vahän hemmotella ;) Ja enemmän Klla menee vuodessa partureihin, kun mulla!!! Mutta millaiset hiukset Laurelinilla nykyään on...

Koitin löytää jotain julkimoa, jolla olisi vastaavan oloiset hiukset, mutta kovin vaikeaa se oli... Mutta selitetään: Lyhyet (ever) niin kuin tässä Elisha Cuthbertilla. Hyvin rikotut ja otsis, joka on paksu. Pidän sitä, joko suoraan edessä tai sitten hieman vasemmalle vedettynä. Väri on tumman mahongin joku eli kylmää ja lämmintä ja sitten siinä on kultaisia raitoja.

Selitys kuulsoti oudolta, mutta kunhan vaan saan kuontalostani hyvän otoksen, laitan sen tänne :) Mutta hyvältä näyttää ja olen älyttömän tyytyväinen!

Mutta tässä tällä kertaa nämä ihanuudet. Nyt tuloslähetyksen pariin :D!

Edit. 16.3.2007 klo 11.28
Laitoin nuo videot uudelleen tuollaisiksi linkeiksi, mutten pidä niitä kauaa julkisina, vaan vaihdan ne taas kohta private-luokkaan.