Hihii :)

Lapset nukkuu ja Laurelinilla on aikaa itselleen! Ai mitkä lapset? No, Hanna Kristiina lähti kampaajalle ja Iisus tuli meille hoitoon :)

Hyvin on ainakin tähän asti mennyt: Ensin syötiin lounasta ja sitten leikittiin. Leon ja Isan leikkiessa tunnin verran keskenään lattialla minä sain hieman järjestettyä kotia, laitettua pyykit pyörimään sekä tyhjennettyä ja täytettyä tiskikoneen! Mahtavaa :D Tällaista ei Leon kanssa yksi oikein pysty tekemään, kun poika vaatii koko ajan että olisin siinä leikkimässä. Mutta toisistaan lapsista on yllättävän paljon seuraa ja niin ollen viihtyvät ilman minua.

Leikkien jälkeen Leo sai maidot ja simahti, jonka jälkeen Isakin meni tosin pienen huudon saattelemana päiväunille. Nyt onkin sitten Laurelin aikaa :) ja mihinkäs muualle jalat johti kuin blogistaniaan!

Ensi syksy ei vaikuta tällä kokemuksella näistä kahdesta lapsesta ollenkaan pahalta rastilta. Siis niille, jotka eivät tiedä, tämä samainen tyttönen tulee meille syksyllä päivähoitoon. Tämä on hyvää harjoittelua - hoitotätiharjoittelua!

bad_babysitter83b731.jpg
Kuva

Edit. 16.5. klo 19.22

Laitan nyt tähänkin selvityksen, vaikka jo tuonne kommentteihin kirjoitin, ettei tuo kuva ole minun tekemisiäni! Ei tulisi mieleenikään. Oli vain sen verran hassu löydös hakusanalla "babysitter", että laitoin tänne. Kuva löytyi tuossa kuvan alla olevasta linkistä.