Meidän pieni karhunpoikanen on siis kipea ja vaatii paljon hellyyttä ja nestehiä!

Ollaan tässä siis tutustuttu lapsen sairastamiseen. Leo oksensi noin kello 04.00. Sieltä tuli ulos varmaan koko illan ja yön maidot puurojen kera! Eikä se siihen jäänyt. Siitä asti Leo on säännöllisesti oksentanut. Nyt tosin ei tule ulos enää kuin sappinesteitä, limaa sekä vettä, jota yritän joka välissä sen juottaa.

Leo-poikanen on ihan kanttu vei! Lötköpötkönä se nytkin köllii omassa sängyssään ja vain on. Ei viuhdo eikä vauhdo niin kuin se terveenä tekee :( Mutta kyllä se on reipas poika: jaksanut oksentelustaan huolimatta hymyillä aina isälle ja äidille. Meinasi ihan itku tulla, kun yöllä jouduttiin suihkuun viemään ja siellä se sitten naureskeli, vaikka oikeasti olo oli varmaan ihan hirmuisen paha.

Tämä onkin sitten varsinaisesti ensimmäinen kerta, kun Leo on oikeasti kipeä. Aikaisemmin on ollut vain nuhaa ja sitten rokotusista johtuvia lämmönnousuja, muttei muuta. Helpolla ollaan päästy, mutta en voinut ennen tajutakaan, miltä tuntuu, kun oma lapsi sairastaa.

Katsotaan kuinka tämä päivä kehittyy, saanko Leo mitään alas tai pysymään sisällä. Kokeilen pumpata vielä omaa maitoa ja sitten lusikalla antaa sitä, kun raukka ei jaksa imeä lainkaan ja sitten kokeilla maistuisiko ultimateherkku persikkasose.