Laitetaanpa vielä noita Leon kuvia menneiltä ajoilta.

416819.jpg

Tässä on Leo, melkein 6 kuukautta. Leurelin ei suinkaan ole laittamassa poikaansa ulos pelkän yökkärin ja pipon kanssa vaan testaamassa uutta löytöään: Hennesin 4€ pipoa. Hyvältä näyttää ja hyvin peittää korvat :)

416822.jpg

"Mutta häh! Jos mut laitetaan tähän tuoliin istumaan, eikö se tarkoita sitä, et mun pitäisi saada myös jotain murusta tuonne rinnuksille.. eiku rinnan alle! Äiti, äläkä kuvaa mua, kun mun on nälkä!!!"

416808.jpg

Maistuupa hyvälle! Leo on siis aloittanut tuon ruokien maistelun ja mikä olisi parasta kuin syödä kera maailman hienoimman ruokalapun :)

416809.jpg

Aluksi oli hieman vaikeuksia ovata tuo suu oikeeseen aikaan, mutta kuten näette, nyt se onnistuu!

416810.jpg

Vatsan ollessa täynnä se suu onkin sitten todella supussa.

416817.jpg

Tässä taidettiin maistella hieman bataattia, joka kyllä oikeasti maistui pikku ahmatille. Hieman oli kuitenkin liikaa tuota vauhtia tuossa syömisessä. Onneksi tajusimme laitta pinnillä etuhiukset syrjään niin ei tarvinnut hiustenpesulle mennä. Naama- ja käsienpesu riitti :)

416816.jpg

Nää päässä mennään ens kesänä festareille. K on ainakin Tuskaan luvannut poikansa viedä. Päälle laitetaan farkut, joku bändi t-paita sekä uudet Converset. Sitten vain rattaisiin ja menoks! Ekaks täytyy kyllä vähän totutella näihin, mutta näytti Leo peltorit päässä ihan kohtalaisen hyvin jo viihtyvän :)

416821.jpg

On mulla tukka kuin The 69 eyesin Jussilla ja asennetta kans. Pupu on mun kaiffa ja me olaan rock!

Tiedättekö mitä tässä on?

416806.jpg

Ne ovat Leon ensimmäisestä hiustenleikkuusta jääneitä hiussuortuvia. Kyllä, nyt oli vimein se aika, että Leon hiuksia oli jonkun lyhennettävä ja se joku oli Laurelin itse Kn avustuksella. Etuhiukset aloivat olemaan niin pitkät, että ne menivät nenään ja näittehän te nyt nuo aikeimmat otokset: LIIAN PITKÄT! Takatukkaan so called mullettiin emme kajonneet Kn toiveesta. Mutta eikö näytä nyt paremmalta? Tosin musituttaa hieman tyttölasta tuon ponkkarin kanssa, jota oli ihan pakko tesmata!
 
416804.jpg416805.jpg

416823.jpg

Ja nyt Laurelin toivottaa Leon ja Kn kera hyvät yöt tältä päivältä. Huomenna on taas uusi päivä uusine kujeineen ja kuvineen :)