Siis ensinnäkin en ole ikinä sairastanut näin paljon, mitä olen tehnyt viimeisen kuukauden aikana Minulla on ollut:
- 1 oksennustauti
- kolmesti kuumetta (viimeisin eilen)
- jatkuva nuha ja flunssa
- kurkku kipeenä jo neljättä kertaa

En muista milloin olisi ollut tätä ennen kuumeessa saatikka sitten näin sitkeässä flunssassa :/!?! Alkaisi jo helpottaa. K vain hokee, että kun stressaan, en syö tervellisesti (hitto, mä syön terveellisemmin kuin aikoihin!) ja että kun mulla nyt on se patti, niin että se vaikuttaa. Ärsyttävää!

***

Mutta viime viikonloppu oli ihana. Lähdin perjantaina aamujunallla viemään Leoa Turkuun ja klo 12.46 lähtikin sitten juna kohti Tamperetta. Leo jäi mummin ja papan hoiviin.

Juna saapui noin klo 14.45 Treelle, jolloin sitten lähdin saapastelemaan hotellille, joka tosin oli vähän kauempana keskustasta. Sinne käveli noin 25 minuuttia, mutta kun matkalla oli monta ihanaa näyteikkunaa, kaunis järvimaisema sekä ihana syksyinen metsä hiekkateineen, niin tämä matka ei ollut matka eikä mikään ;)

K saapui paikan päälle vasta puoli 8 aikoihin, jolloin olin jo istuskellut lasillisella punaviinilla sekä ostanut Leolle sormivärituliaiset. Käväisimmä hotellilla ja vaatteiden vaihdon ja siistiytymisen jälkeen lähdimmekin sitten etsimään sopivaa ruokapaikkaa.

Koska oli Laurelinin 26-vuotis syntymäpäivä, K halusi tarjota illallisen Laurelinin valitsemassa paikassa. Tällä kertaa arpa osui Astor nimiseen ravintolaan. Söin ihanan lämpimän vuohenjuustosalaatin alkuruoaksi, pippuripihvin röstiperunalla pääruuaksi ja creme bruleen vadelmasorbetilla jälkiruuaksi. NAM NAM :D

Lauantaina kierreltiin kaupoissa, istuimme Public Cornerissa lasillisilla ja pelasimme jatzya, käytiin syömässä, käveltiin ja illalla vielä pistäydyimme teatterissa katsastamassa Täydelliset Häät niminen näytelmä. Ei ollut mikään aivan päätä huimaavan hyvä, mutta sellainen katsottava :)

Sunnuntaina lähdimme ajelemaan Espoota kohti jo heti puolen päivän jälkeen, kun alkoi Laurelinille tulemaan huono olo. Kuume nousi hieman, mutta meni onneksi kotiin päästyämme ja päiväunet nukkutuani pois.

Leo tuli kotiin vasta kuuden aikaan. Olivat käyneet lääkärissä ja saaneet uuden antibiootin korvatulehdukseen. Saavat tuolla terveyskeskuksessa kyllä satikutia: olivat määränneet Leolle sellaisen antibiootin, jonka purevuus korvatulehduksiin on onneton ja jota määrätään usein vain jos lapsi on lääkeaineille allerginen. ARGH! No, nyt on uusi kuuri vähän parempaa lääkettä. Pitäisi helpottaa.

Mutta oli kyllä rentouttava viikonloppu aikoihin, suosittelen :) Oli aivan mahtavaa käydä yksin syömässä, aamiaisella ilman että pitäisi koko ajan katsoa, ettei puurot lennä naamalle ja mitä ihaninta, sai nukkua ihan rauhassa keskeytymättömät yöunet :D Ei me oikeastaan mitään erityistä tehty, mutta kivaa meillä oli, vaikkakin sitten koko ajan oli pieni huoli siitä, kuinka Leo pärjää ja että onko sen vointi jo parempi.

Ihmetystä Tampereella herätti baareissa tupakointi. Joko uusi laki ei ole tehty koskemaan tamperelaisia tai sitten melkein jokainen keskustan baari on saanut poikkeusluvan!?