Hanna tuossa jo kyseli, missä luuraillaan, kun ei blogi päivity. Joo, ei se ole oikein ehtinyt pöäivittymään. On se jännä, miten sitä saa itselleen hirmuisen kiireen päälle, vaikka ei ole varsinaisesti mitään, mitä pitäisi tehdä tai mennä muuta kuin tuo Leonid! Mutta nyt teenpäs pienen lähimenneisyyden kuulumiskierroksen:

Viime tiistaina oli ensimmäinen auvauinti. Ostin pojalle uikkarit jotka tosin eivät olleet nuo keltaiset vaan tummansiniset :) Uinti alkoi varttia vaille 8, mutta oltiin hyvissä ajoin jo seitsämältä paikalla! Siitä sitten uikkarit päälle koko konkkaronkalle ja altaaseen. Ja kyllä oli kivaa :) Leo nautti sydänmen kyllyydestä, kun sai polskutella. Silllä oli koko uinnin ajan sellainen innostunut ilme päällä ja vähän väliä aina päästi sellaisen innostuneen kiljaisun. Huippua oli, kun se tajusi sen, että kun vettä lyö kädellä niin se loiskuu. Ja aina kun vettä loikui tuli ne naamalle ja sitten oli ihan pöyristynyt ilme naamalla! Mutta kivaa oli. Ensi viikolla sitten uudestaan. Vielä ei päästy sukeltelemaan, mutta parin viikon päästä varmaan jo :)

Keskiviikkona olikin sitten taas päivä med Hanna ja Isa. Kierreltiin ja kaarreltiin Sellossa ja kahviteltiin totta kai :) Eipä mitään erikoista. Yritin löytää Leolle harmaita housuja ja punaista bodya, mutta ei löytynyt sopivan kokoisia. Tonttulakin jos vielä vaikka ompelukoneella päräyttäisin, niin olisi jouluksi jouluvaatteet ;)

Torstaina nokkamme suuntasikin kohti Turkua. Aamulla pakattiin kimpsut ja kampsut ja hypättiin junaan. Turussa meitä olikin mummi vastassa, jonka kyydillä päästiin kotia tai8 no oikeastaan käytiin ensin mummin työpaikalla (omalla entisellä sellaisella. Kyllä olen tehnyt äitini kanssa samassa työpaikassa töitä jopa ihan hyvällä menestyksellä!) moikkaamassa ja näyttäytymässä. Ylpeä mummi esittelikin sitten kaikille ihan tosi ylpeänä lapsenlapsensa. Iltapäivällä nähtiin Duussi, joka kummasteli ja ihmetteli kundikundisen valtavaa kasvua!

Perjantaina ja tänään ollaankin käyty ja tullaan vielä sunnuntainakin käymään ystävinen ja tuttavien luona tervehtimässä ja kahvittelemassa. Sunnuntaina palaillaan kotiin.

Ja tässä Leon asioat: 

kmkm,kmdffhhgyy., o9ilmhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhm

Leo siis istuu tässä mun sylissä ja vaikeuttaa hieman tätä kirjoitusta...