Huh mikä päivä oli eilen! Tai ei se nyt rasittava ollut, mutta kaikkea tapahtui ja sattui.

*nyt väliin kommentti, ettei kukaan huolestu eikä ota paniikkeja, että kuinka se Laurelin pärjää. Iisisti otan ja hyvin voin.*

Neuvolasta laittoivat mut päivystykseen, kun oli jostain syystä taas tosi korkeet verenpaineet. Lähdettiin sitten, kun K oli päässyt töistä ja siinä se ilta sitten kuluikin. Sairaalassa oltiin viiden aikaan ja pois päästiin puoli 11 illalla! Tosin odottelua se koko aika oli, kun lääkärillä tuli sektioita ja hätäasioita väliin, mutta mikä meillä ollessa: eväksiä (pointsit Laurelinille), tv ja olohuoneen viihtyisät sohvat. Telkkaria oltais tod.näk. katsottu kotonakin... Kaikkea mahdollista kuitenkin tehtiin verikokeista verenpaineen mittauksiin, mutta parasta oli, kun kuunneltiin melkein puoli tuntia Tyypin sydämen sykettä ja katseltiin sen mittoja ruudulta :)

Oli ihan huippua, kun lääkäri kertoili mittoja, tajuta, kuinka pieni se oikeasti on. Kuvitelkaa sitä rääpälettä:

Pään halkaisija 9cm
Vatsan ympärys 36cm
Reisiluun pituus 7cm
Arvioitu paino 2,7kg

Eipä ole koolla Tyyppiä vielä pilattu ja mikä on helpotus, en odotakaan epäilyistäni huolimatta norsua vaan ihan oikeaa vauvaa!

tansania_norsu.jpg

Mutta kaikki hyvin molemmilla sekä Tyypillä että mulla ja lääkäri oli vähän jo sitä mieltä, ettei varmaan mene laskettuun aikaan asti. Mutta tiedä häntä.. Tiukempaan kontrolliin kuitenkin jouduin eli kahdesti viikossa neuvolassa ja ens viikolla vielä äitipolille johonkin tarkistukseen.

Mutta nyt aloitan Reese Witherspoonin ja Mark Ruffalon tähdittämän elokuvan Just Like Heaven katsomisen ennen kuin lähden hemmottelemaan itseäni jalkahoitoon! Todennäköisesti elokuva ei ole mikään huipputasoinen laatuleffa, mutta kelpaa näin torstaipäivän vauvanlakanoiden silittelyn ohelle viihdykkeeksi ;)