Kuten rakas idolimme Martti Servo laulaa :) Tosin se on nyt jo melkein ohi, enkä kovinkaan viihteelle laulun sanojen tapaan päässyt vetäytymään, mutta mukava viikonloppu, kyllä!

Lauantaina isi ja äiti huristivat pikkusiskon ja ystävän kanssa Espooseen ja toivat tullessaan NIIIIIN hienon hoitopöydän! Lisään tänne myöhemmin kuvankin siitä. Isi oli ihan itse sen tehnyt ja niin tuli hieno :D Nyt se vain odottaa Tyypin tuloa ja sitä, että sitä päästään kokeilemaan käytännössä. Mukanaan toivat myös pakkasen täydennystä: puna- ja mustaviinimarjoja, NAM!

mustaviinimarja%20%28128%20x%20172%29.jp

Lisäksi mukana tulivat,voi niin rakkaat, omat vauvaleluni elikkäs maailman kulunein punainen pehmokissa, mustanenäinen pehmokoira sekä isin saksasta aikoinaan tuomat puiset ihmettelyn kohteet! Voi, nyt vain täytyy saada niille omat paikat. Melkein kyynel tirahti silmään, kun sain käteeni nämä kaksi pehmoeläintä. Eipä voineet enää enempää kulahtaneempia olla, mutta kuinka rakkaat ne olivatkaan olleet ja niin tärkeät vieläkin! Joten tässä kaikille äideille:

Älkää heittäkö/antako lastenne kaikkia lelua pois, vaan säästäkää edes ne rakkaimmat. Koskaan ei ole niin vähän tilaa, etteikö voisi edes vähän säästää!!!

Lauantai-illan ratoksi kävimme ottamassa myös yhden matsin Pukinmäen golfradalla, jossa Laurelin teki kesän ennätyksen (59 pistettä) ja isi voitti. Kaikilla tosin oli todella hyvät pisteet eli ei mitään pohjanoteerausta keneltäkään. Tässä vaiheessa tosin mukana ei ollut enää siskoa ja siskon ystävää, vaan he olivat poistuneet Gloriaan Ilkka Jääskeläisen ja veljensä keikalle, johon sisko oli voittanut jotkut vip-passit (?). En tiedä asiasta enempää, mutta pikkusisko oli tykännyt keikasta.

3869.jpg
Siskon mieliksi näiden "nappisilmien" kuvat myöskin tänne!

Tänään sunnuntaina käytiin sitten vielä pieni kävely tuolla Seurasaaressa, jossa vanhempani olivat käyneet viimeksi lapsina. Isi muisteli olleensa 5.luokalla luokkaretkellä... Mukavaa käpyttelyä raikkaassa tuulessa :)

Mutta nyt alkaa selkää viiltämään tämä istuminen... Ehkä tämä voisi olla tältä päivältä tässä... Huomenna taas neuvola ja lounastapaaminen, joten ohjelmaa on, jos ei nyt jotain sattuisi tapahtumaan... ehkä vain kuitenkin toiveajattelua...!