1. Hauska juttu

Perjantaina 4 kuukautta täynnä pikkuihmisen elämää ja tänään oli 4kuukautis lääkäri-neuvola. Hienosti taas meni eikä pissannut poika yhtään lääkärin taikka neuvolatädin päälle :)


2. Hauska juttu

Poika oli kyllä taas kasvanut ihan hirmuisesti: Pituutta ei tosin ollut tullut kuin 1,7 cm, mutta elopainoa on meidän niin pienelle pojalle tullut ruhtinaalliset 8260 g! Elikkä ei siis enää niin pieni poika on oikeasti kasvanut isoksi. Hauskaa tässä on se, että meidän vuoden vanha vauvaystävä painaa vain 500g enemmän kuin tämä meidän 4 kk ikäinen!


3. Hauska juttu

Hauska juttu todella oli se, minkälaiseksi lääkäri Leon määritteli jäntevyyden lisäksi ja se oli lihaksikkuus. "Lihaksikas lapsi teillä", sanoi lääkäri. Häh siis lihaksikas (hihii :) ). Enpä ole aikaisemmin kuullut. No mutta lihaksikas se nyt kuitenkin on. Omituista...


4. Hauska juttu

Tämä tapahtui oikeastaa eilen tiistaina, mutta kirjaan sen nyt kuitenkin tänne tämän päivän kohdalle. Meidän pojan päässä oli niiiin isot takut, ettei vauvaharjalla ollut niiden kanssa mitään tekoa! Piti näyttää äidin harjaa, jotta saatiin melkein rastoilta näyttäneet takut pois tukasta. Tarvii varmaan oikeasti harjata tuon poikasen hiuksia, jos en halua sille vuoden ikäisenä niitä rastoja!


5. Hauska juttu

Tämäkin on eiliseltä, mutta niin hieno juttu, että pakko kirjoittaa!

Kundi kundinen sukelsi eilen ihka ensimmäistä kertaa ja hyvin meni :) Ensi tiistaita taas odotellessa ja uutta uintikertaa kans! :D

11769-680212.jpeg

Tuolta se meidänkin vauveliini näytti. Ja pinnalle kun päästiin oli silmät ihan ymmyrkäisenä ihmetyksestä, että mitäs äsken oikein tapahtui!


6. Hauska juttu

Poikanen on nukkunut pitkät päivä unet: kokonaiset 4 tuntia. Niin ollen olen saanut lukea uuden Vauva-lehden ja Helsingin sanomat sekä vielä kerennyt tännekin :) Tämä on enemmän kuin hauskaa. Tää on ihanaa :)